Приємний 6,5
базуючись на 1164 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Приємний



із 1164 відгуків
  • Чистота 6,5
  • Зручності 6,1
  • Розташування 7,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,6
  • Робота персоналу: 6,7
  • Ціна-якість 6,7
  • Страви/Організація харчування: 5,8
Сортувати за

Carmen з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Одномісний
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Not bad
Good stay...just the room a little crowded is suitable for who are travel alone
Переглянуто 04 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

CHIO з США
Індивідуальний мандрівник
Одномісний
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
visit
A/C duct was very dirty (visible), so the temperature was not cold at all throughout my stay with a number of rooms. It was about 30-35C outside of the hotel, so I was expecting somewhere from 18-22C inside my room. There were minor blood and hair found on my bed sheets. I guess with the price that I paid for, it is decent.
Переглянуто 02 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Au з Гонконг
Індивідуальний мандрівник
Одномісний
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Unexpected
The room has a bad smell when I entered it. The facilities are old, e.g. the TV cannot display well.
Переглянуто 22 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dunstan з Макао
Ділова поїздка
Одномісний
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
close to city center
best location
Переглянуто 18 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

LAU з Гонконг
Група
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
fine
the bed is comfortable
Переглянуто 14 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dunstan з Макао
Ділова поїздка
Одномісний
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
in city center
near everywhere
Переглянуто 11 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dunstan з Макао
Ділова поїздка
Одномісний
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
In city center
near everywhere
Переглянуто 11 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Noyng з Австралія
Поїздка вдвох
Одномісний
Зупинявся на 5 ночей в Травень 2016 р.
Had a lovely time there
We decided to stay there while visiting family and it became like a second home to us. The only complaint was the WiFi. For some reason I could not get it to connect properly. Other than that the hotel was immaculate and the facilities top notch. Definitely look forward to another visit there.
Переглянуто 04 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

HUI з Китай
Ділова поїздка
Трьохмісний
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
macau
poor
Переглянуто 03 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

MingWei з Тайвань
Ділова поїздка
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 6 ночей в Липень 2016 р.
Very clean
Very good.
Переглянуто 25 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: