2015
Фантастичний 8,6
базуючись на 2517 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 2517 відгуків
  • Чистота 9,2
  • Зручності 8,8
  • Розташування 8,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,9
  • Робота персоналу: 8,9
  • Ціна-якість 8,0
  • Страви/Організація харчування: 7,9
Сортувати за

Chaocho з Тайвань
Група
Делюкс з 1 ліжком розміру "king"
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Very good location
Good location with shopping center and restaurants
Переглянуто 15 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Michelle з Великобританія
Поїздка вдвох
Делюкс - надаються квитки на паром в один бік
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
New and Clean hotel with amazing swimming pools
Good location. Hotel is new and clean, with easy access to swimming pools. highly recommend ! Does not need to wait long at check in / check out compare to others in the same group.
Переглянуто 13 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Cheong з Малайзія
Поїздка вдвох
Делюкс з 1 ліжком розміру "king"
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2016 р.
Great Hotel
almost every yrs will stay here since 2014
Переглянуто 06 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Benito з Філіппіни
Група
Делюкс з 1 ліжком розміру "king"
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
everything!
Shopping!
Переглянуто 30 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wing з Гонконг
Сім"я зі старшими дітьми
Делюкс поєднаний номер
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
cleanliness and comfortable room spaces
Politeness and guset-oriented service ...
Переглянуто 28 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wai з Китай
Сім"я з малими дітьми
Делюкс з 1 ліжком розміру "king"
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Ok.
Ok.
Переглянуто 28 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wing з Гонконг
Сім"я з малими дітьми
Делюкс поєднаний номер
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Long delay check-in and inconvenient transportation
Although we arrived check-in counter on time at 3pm, we had to wait another 40 minutes to get our room. And the staff did not feel any sorry about this, only saying that "we are accommodating YOUR needs". It seemed that was my fault to book their hotel. This was very disappointed and unacceptable. And the transportation was scary, we had to wait usually more than 1 hour minutes to get on a shuttle bus to travel just 1 or 2 km. Thus, finally we took Uber and Taxi all the way to other visiting places instead.
Переглянуто 23 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Alan з Гонконг
Сім"я з малими дітьми
Deluxe Room with Lounge
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Staff training and expansion of restaurant is strongly recommended
Staff or manager of Executive Lounge is not experienced. Handling dissatisfaction of customer of long waiting should be improved. It is very surprised to me that I am only entitled to have breakfast in such small Executive Lounge. Hotel should expand the buffet breakfast to other restaurant on Saturday or Sunday in order to avoid long queue.
Переглянуто 15 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

CHI з Гонконг
Сім"я з малими дітьми
Deluxe Room with Lounge
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Very nice environment
Nice environment and not very crowded, cosy bed and very fun swimming facilities
Переглянуто 06 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Cheuk з Гонконг
Сім"я з малими дітьми
Делюкс з 1 ліжком розміру "king"
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Baby- friendly hotel
Helpful and nice staff
Переглянуто 03 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: