Хороший 7,2
базуючись на 1682 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 1682 відгуків
  • Чистота 7,5
  • Зручності 8,7
  • Розташування 7,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,4
  • Послуги 7,2
  • Ціна-якість 7,5
  • Страви/Організація харчування: 6,5
Сортувати за

Mikhail з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2011 р.
Просторные, светлые номера
Уютный отель
Осталось приятное впечатление от прибывание в отеле. Комнаты в отеле уютные, светлые с панорамными окнами - отличный вид на комплекс GALAXY в любое время суток,будь то день или ночь. Удобная мебель,чистые и просторные комнаты, отличное постельное белье - все располагает к комфортному отдыху. Более подходит отдыхающим целой семьей, но и любители шумного отдыха могут увидеть плюсы - суперкомплекс GALAXY находится через дорогу. Более чем умеренные цены делают посещение этого отеля разумным выбором для бережливых путешественников.
Переглянуто 29 серпня 2011
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

MAXIM з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2011 р.
Приятный, новый отель.
Хороший завтрак и вообще ресторан.Соотношение цены и качества оптимальное (для Макао).
большой просторный вестибюль отель в "имперском" стиле.крытый бассейн (открыт до 22-30), сауна, фитнесс-зал. есть китайский ресторан, кроме обычного. мебель в номере новая, в старинном стиле.всё работает, ничего не сломано. в минибаре, помимо стандартного набора, 2 бутылки хорошего португальского вина по приемлемой цене (около 200 руб). единственный минус-далековато расположен от макао, зато близко к сити оф дрим, венециану и гэлэкси. также недалеко старые живописные португальские кварталы тайпы, где много кафешек и ресторанчиков на любой вкус.
Переглянуто 03 квітня 2011
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

DANIIAR з Киргизстан
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2010 р.
цена + качество
цена и комфорт
далеко от центра
Отель понравился ,один минус то что далеко от центра
Переглянуто 23 липня 2010
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Piotr з
Пара
Зупинявся на одну ніч в Січень 2012 р.
Słaby, stary hotel
W miarę czysto
Slaby hotel, pełen Chińczykow, fatalne jedzenie. Obsługa w hotelu mało pomocna, niechętnie i obrażana na cały świat. Do centrum macao dość daleko, na drugiej części wyspy. Śniadanie i kolacje w formie bufetu - jedzenia dużo, ale niesmaczne i miałam wrażenie, w niektórych przypadkach stare.
Переглянуто 31 січня 2012
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Piotr з Польща
Бізнес-мандрівник
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2010 р.
Pousada Marina Infante Hotel
Bliskość kasyna, czystość w hotelu
duża odległość od centrum
Hotel położony w dość dużej odległości od centrum Taipy. Brak przystanków autobusowych - jedyna możliwa komunikacja to taxi. Niedaleko jest za to do miejskiego basenu i stadionu. Pokoje w hotelu są ciche i sprzątane codziennie, miła obsługa. Jedzenie dość monotonne, może się znudzić jedzenie tego samego już po kilku dniach.
Переглянуто 01 вересня 2010
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

LO з Гонконг
Сім'я з дорослими дітьми
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Wifi
No wifi in this hotel
Переглянуто 21 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

toh з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
marvellous hotel
fantastic delicious breakfast room free wifi fast check in n check out although hotel old but room is clean
Переглянуто 09 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

toh з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
fantastic hotel
nice n delicious breakfast fast check in n check out staff polite n helpful room clean
Переглянуто 09 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

YUK з Гонконг
Сім'я з дорослими дітьми
Номер люкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
disappointing
Good pool, good staff at the pool and good to play table tennis
We have booked a non-smoking suite with breakfast for one night. When check-in, staff claimed that we have only booked a twin bed room. Furthermore, no more non-smoking room available. Asked her to check carefully but was told that the price we paid was so low(around HKD 2300) of course not a price for suite. Only asked her to check clearly when we eventually got what we have booked. Yet, the room claimed to be non-smoking but only for half a floor!!! So bad smoking smell.
Переглянуто 05 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sui з Китай
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2011 р.
ok
ok ok ok la
Переглянуто 31 грудня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: