Повернутися до інфо готелю

Хороший 7,3
базуючись на 2060 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 2060 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 7,3
  • Зручності 5,5
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,2
  • Робота персоналу: 7,2
  • Ціна-якість: 7,4
  • Страви/Організація харчування: 6,3

Pavel S. з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Березень 2011 р.
Хороший отель с отличным расположением
На мой взгляд оптимально цена+качество
Отель располагается в центре Макао рядом с самыми большими казино Персонал вежлив, достаточно хорошо знает английский Номера достаточно большие, чистые, с хорошим видом из окна
Переглянуто 23 березня 2011

Ekaterina M. з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2010 р.
отель Президент
удобное месторасположение
их нет
Уже не в первый раз останавливаемся в этом отеле. Выбрали его из за месторасположения- рядом находятся наши любимые казино, в которых мы проводим мнооого времени- Гранд Лисбоа и Стар Ворлд. В переулках рядом с отелем множество маленьких ресторанчиков, где можно поесть. Номера достаточно большие и чистые, есть необходимые туалетные принадлежности, чай/кофе вода. Каждый час от отеля курсирует бесплатный шатл до пристани, откуда отходят корабли до Гонконга. Ничего не могу сказать про питание- мы брали только комнату. С заселением никаких проблем- все четко и быстро. В общем, рекомендуем :)
Переглянуто 23 вересня 2010

Shcherbakova M. з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2008 р.
расположение
удобные номера
нет интернета..ближайший в Лендмарке(2минуты ходьбы)
Переглянуто 24 жовтня 2008

Jakub T. з Польща
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2010 р.
Jakub T
lokalizacja
obsługa
Hotel ma bardzo dobrą lokalizację, bardzo blisko Grand Lisaboa. Pokoje czyste i wmiare przestronne. Wpokojach internet na kablu. Niestety obsługa słabo mówi w języku angielskim. W hotelu oczywiście Kasyno. Hotel blisko dobrych chińskich restauracji. Ogólnie to hotel wart polecenia, głównie za świetną lokalizacje, niestety z pokoi widok mocno średni.
Переглянуто 02 вересня 2010

VIRGINIA R. з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
Smell inside the room
Except for the "smell inside the room when i first got in", there were not much complaint. The housekeeping lady was so nice and always smiling. The staff in the coffee shop was not so friendly, they never smile and just get my order then leave me...except for one Filipino waiter there who was accommodating , had a short talk with him and he was just 7 months working in the coffeeshop and whenever i go in the coffee shop to have my breakfast, if the Filipino waiter is there, they would let the Filipino waiter serve me, and they would just stand in the corner or near the entrance of the coffee shop and stand there or talk with each other.
Переглянуто 22 серпня 2016

Jose T. з Португалія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
bad
poor condition of the room old, careless, dirty
Переглянуто 21 серпня 2016

lee S. з Малайзія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2010 р.
nice
nice hotel and good to stay.
Переглянуто 19 серпня 2016

Siu W. з Гонконг
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
travel
Good location and cleanliness, low-quality breadfast
Переглянуто 26 липня 2016

Wei G. з Малайзія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Not Really A Good Choice
The staff was not smiling and I don't felt being welcome at all. They have very bad customer service. The breakfast was bad and not worthy. The only pro was the location at the city.
Переглянуто 29 червня 2016

YA C. з Тайвань
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Good
Good
Переглянуто 15 червня 2016