Повернутися до інфо готелю

Дуже хороший 7,7
базуючись на 298 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 298 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,5
  • Зручності 7,7
  • Розташування 7,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,4
  • Робота персоналу: 7,9
  • Ціна-якість: 8,2
  • Страви/Організація харчування: 5,7
Сортувати за

ALEXANDER D. з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2013 р.
Уже второй раз в этом отеле
Все хорошо
В отеле были второй раз, о познакомились с хозяином, угощали его соленым салом с хлебом под водочку, обсуждали рашшин кухню! Отличный отел, хороший басейн, до пляжа 10 минут пешком через кучу ресторанов, где можно очень вкусно поесть.
Переглянуто 26 липня 2013

ALEXANDER D. з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2013 р.
Отличный отель
Басейн, номера, расположеник
Первый взгляд на отель, из-за ворот, был не самый лучший, но внутри все гораздо лучше) Брали большие семейные номера, большие и просторные. Бассейн отличный, рядом кча кафе и один из лучших пляжей алона
Переглянуто 26 липня 2013

Albina M. з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2013 р.
Хороший новый отель
отель новый, всё чистенько
Порадовало соотношение цены и качества. Номера большие, есть кухня (в 2х местных: посуда, пароварка, холодильник, в 4х местных + газовая плитка). До моря 5 минут пешком. Есть небольшой чистый бассейн. Держит иностранец, поэтому, по сравнению с большинством других отелей на Филиппинах, отель чистый, тихий и уютный. Подойдет для проживания с детьми, семейных пар. Интернет в номерах берет слабо, но всё же он есть:) в других отелях, где мы жили, был либо платный, либо только на ресепшене.
Переглянуто 22 січня 2013

Michal K. з Польща
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2013 р.
duże wygodne pokoje, oddalony od plaży
dobra cena, fajny basen
Był to jedyny hotel bez recenzji, ktory zarezerwowaliśmy. Byliśmy jednymi z pierwszych gości (otwarto go 6 tygodni przed naszym przyjazdem). Pokój duży, wygodny, z aneksem kuchennym i lodówką. wyjście bezpośredio do ogrodu. Ciekawy, choć niezbyt bezpieczny dla dzieci basen. Hotel ma oodane dopiero 2 poziomy, trzeci w trakcie budowy, choćnie przeszkadza to w wypoczynku. Oddalony od plaży - dla tych co lubią spacery.
Переглянуто 27 лютого 2013

Wai L. з Гонконг
Група
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
very very good...
great to be in there
Переглянуто 24 серпня 2016

andy C. з Гонконг
Поїздка вдвох
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
Quiet, new, but too expensive
not too convenient only 22 rooms nice pool nice breaffast no wifi in room for this price no air con in lobby as super hot room is too big actually water not hot but new
Переглянуто 11 серпня 2016

James I. з Великобританія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2016 р.
Well worth the money
Great hotel, great staff, nice facilities, the rooms were clean and the showers were hot. We had payed for breakfast as well and it was really nice and had a variety of choices. Couldn't have asked for a nicer stay.
Переглянуто 04 серпня 2016

Yang H. з Малайзія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Not wifi or telecom signal at room
Wifi only at public area, and my room are out of local telekom - globe coverage. Once i step in room, felt like disconnect with the world. I can fully rest at room, not call can disturb me.
Переглянуто 21 липня 2016

Anders O. з Швеція
Поїздка вдвох
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2016 р.
Comfortable and quiet
Spacious room and a really nice pool. It is not right on the beach, but it is walking distance.
Переглянуто 26 червня 2016

Lluis R. з Іспанія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Nice place to rest!
Near to Alona beach, just a walk of a lot of restaurants, bars and the beach. The place is not noisy and the room big, clean and with fridge. Wifi and aircon worked perfectly and staff is very nice.
Переглянуто 18 травня 2016