Дуже хороший 7,8
базуючись на 2056 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 2056 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 7,5
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,9
  • Робота персоналу: 8,0
  • Ціна-якість 8,1
  • Страви/Організація харчування: 7,2
Сортувати за

JESUSA з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
Стандартний номер з 2 односпальними ліжками або 1 двоспальним ліжком (в головіній будівлі)
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Family
Spacious room, good ambiance, nice swimming pool, accessible to all - beach, restaurant, groceries etc. We will definitely stay here again. Highly recommended to travelers.
Переглянуто 02 вересня 2016

Samuel з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Стандартний номер з 2 односпальними ліжками або 1 двоспальним ліжком (в головіній будівлі)
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Value for money
Hotel has good location, nice pool and very clean.
Переглянуто 01 вересня 2016

Vladimir з Філіппіни
Група
Junior Suite (West Wing)
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good place to stay.
Very big room. We stayed in a junior suite. We are group of four and the room is very spacious that it can accommodate more than that. Though we were not able to use the facilities as we checked in late and left early the next day.
Переглянуто 31 серпня 2016

Patrik з Швейцарія
Пара
Делюкс двомісний в західному крилі (делюкс поверх)
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Very clean, very good
The staff was very helpful and they has everything you need! despite the shower water was salt water (I guess its from ocean) everything was pretty neat! I wouldn't recommend to eat breakfast in the hotel cuz it's not value for the price.
Переглянуто 27 серпня 2016

jade з Філіппіни
Пара
Стандартний номер з 2 односпальними ліжками в західному крилі — для некурців
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
satisfied client...
I love the place....the food...location..services, facilities and the staff.. thank you PRP for taking good care of us....:-) xoXo
Переглянуто 25 серпня 2016

Lee з Великобританія
Пара
Стандартний номер з 2 односпальними ліжками або 1 двоспальним ліжком (в головіній будівлі)
Зупинявся на 6 ночей в Серпень 2016 р.
Good location, good value for money
This hotel is in a good position in Panglao. The pool is a real bonus and frankly better than the infinity pool at South Sands Resort Hotel that is very upmarket. The rooms are basic but adequate and have television, WiFi and air conditioning. The staff are obliging and friendly and I would firmly recommend this hotel.
Переглянуто 21 серпня 2016

yinsu з Південна Корея
Пара
Стандартний номер з 2 односпальними ліжками або 1 двоспальним ліжком (в головіній будівлі)
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
reasonon price
overall is goood
Переглянуто 20 серпня 2016

TAEHYUN з Південна Корея
Пара
Стандартний номер з 2 односпальними ліжками або 1 двоспальним ліжком (в головіній будівлі)
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
totally good
but not fitted to couple
Переглянуто 06 серпня 2016

william з Великобританія
Сім'я з маленькими дітьми
Поліпшений сімейний номер у головній будівлі
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
value for money in Bohol
great food here in regents park , rooms very clean swimming pool is very clean and a good depth , only downside for the property it goes onto a road with fast traffic right outside the main doors
Переглянуто 13 липня 2016

Kirk з Філіппіни
Пара
Делюкс двомісний в західному крилі (делюкс поверх)
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Panglao Regents Park is the best!
It was my birthday and I had a great time!
Переглянуто 30 червня 2016


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: