Чудовий 8,3
базуючись на 864 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 864 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 7,5
  • Розташування 7,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,4
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,8
Сортувати за

david з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Покращені апартаменти
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
ok hotel
ok the hotel good but much desired for the breakfast
Переглянуто 09 вересня 2016

david з Австралія
Поїздка вдвох
Покращені апартаменти
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
good hotel
good location easy to get to 2 malls
Переглянуто 06 вересня 2016

giovanni з Італія
Індивідуальний мандрівник
Апартаменти підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Need to renovate
The hotel needs to be renovate and also the location is far from Cebu city life. Breakfast is mostly asian taste, difficult for me to eat garlick rice and fried chicken....i would rate 6/10 this hotel
Переглянуто 30 серпня 2016

Jason з Філіппіни
Ділова поїздка
Покращені апартаменти
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Great Hotel for its price
I booked on a discounted rate about 50% off its regular listing. Even its smallest room is big at 25 Sq M. Everything is in and the rooms are designed like a condo unit with its own ref, kitchenette, microwave, etc. The breakfast buffet is splendid. Staff are generally courteous. Hot shower works well. Two thumbs up!
Переглянуто 30 серпня 2016

Mae з Філіппіни
Поїздка вдвох
Покращені апартаменти
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
REALLY GOOD PLACE TO STAY.
room had complete amenities. Microwave, ref, beverages. Bed was clean and comfortable. the view from the 9th floor was great! and the classy feeling you get when you enter the hotel was one of my best. :) will definitely book again on my next stop over in cebu..:)
Переглянуто 25 серпня 2016

Sebastian з Німеччина
Поїздка вдвох
Покращені апартаменти
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
A very good hotel that i can recommend
The rooms are big and in a very good state, and the breakfast buffet is tasty and plenty. The staff is friendly, the hotel looks inviting.
Переглянуто 24 серпня 2016

Chen з Китай
Поїздка вдвох
Апартаменти Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Pleasant nice place to live
Pleasant nice place to live
Переглянуто 23 серпня 2016

mustafa з Саудівська Аравія
Сім"я з малими дітьми
Покращені апартаменти
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
clean and nice stuff
clean and nice stuff
Переглянуто 23 серпня 2016

Antonio з Філіппіни
Ділова поїздка
Покращені апартаменти
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
very nice hotel
very nice hotel
Переглянуто 21 серпня 2016

Jacqueline з Філіппіни
Ділова поїздка
Покращені апартаменти
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Good stay
Overall stay was pleasant, i believe we got a good value for our money and more.Lobby is nice and elegant, rooms are clean and breakfast was overwhelming. Would definitely book again in my future cebu trips.
Переглянуто 19 серпня 2016


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: