Повернутися до інфо готелю

Приємний 6,7
базуючись на 133 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Приємний



із 133 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 6,7
  • Зручності 5,2
  • Розташування 5,9
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,4
  • Робота персоналу: 7,9
  • Ціна-якість: 7,6
  • Страви/Організація харчування: 5,9
Сортувати за

Alexander L.
Російська Федерація
19 березня 2013
отличный отель
были там 4 дня, отель новый, все супер!

Ryzhenkov I.
Російська Федерація
24 січня 2013
неплохой отель для временного отдыха
обслуживание
отель конечно более чем скромный ,но очень чисто и очень приветливый персонал!!! близко к аэропорту

Stanislav K.
Україна
21 грудня 2012
Чисто,Услужливо, не далеко от аропорта
Чисто,Услужливо , не далеко от аеропорта
Жили 3 дня в декабре 2012, чистенько, уютненько, на расстоянии 3х долларов от аэропорта. Далековато от центра Себу но учитывая дешевизну филиппинского транспорта это не минус. За окном в первую ночь пребывания лаяла собака, на утро без просьбы с нашей стороны номер был заменен на другой. Бесплатный WiFi в лобби .

Elena N.
Російська Федерація
13 грудня 2012
Дешевый средненький отель.
Дешево.
Расположен примерно посередине между аэропортом и линией моря на острове Мактан. Место, чтобы переночевать. В номерах не было интернета, вайфай только на ресепшене ловил, обещали скоро сделать и в номерах. Очень приветливый хозяин отеля. Во многом помог с передвижением и тем, куда поехать, что посмотреть.

Maricel J.
Філіппіни
03 серпня 2016
Rubbish
I really disappointed with the place its dirty and A/C doesnt work properly, the room is very small , the toilet is dirty , this place only is for short houra stay like only people who wants to check in for couple of hours at the end the next day i did check out because i wasny happy with the place..rubbish..

sebastiao G.
Португалія
28 липня 2016
Amazing staff!!!!
Never been received so well in all southeast asia

Mylene F.
Філіппіни
27 липня 2016
Fair Enough
Good value for money, nice staff.

Michael S.
Філіппіни
10 липня 2016
Good
Good. Near airport but far from city. Took 1 tricycle and 2 jeepneys to reach cebu city

Joanna J.
Філіппіни
10 липня 2016
Tskkk
Cute and clean room, but surrounding community seems risky

Cristine E.
Філіппіни
05 липня 2016
Motel.
It's safe to say that this is a motel. I called them to say that I'll be arriving in the afternoon and was assured that the room is ready bec I already booked it. But I got there around 5pm because it's very hard to find and was still made to wait a bit longer to check if the room is ready. When one of the boy staff came to lead us to our room, he smelled like he's been out in the sun for the whole day. It made my head hurt. Once I was inside the room, that's when he sprayed the room with room fragrance. Imagine how suffocating that feels in that room that smelled like someone just got out for a quickie. The bathroom doesn't have a door and the shower head is just left on the sink. When night time came, I can't find any store nearby. The only thing that's good about this place is that if you want to go to the airport, they have a van that you can rent one way for 120 pesos.


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: