2015
Дуже хороший 7,6
базуючись на 1585 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 1585 відгуків
  • Чистота 7,6
  • Зручності 7,4
  • Розташування 8,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,9
  • Послуги 7,5
  • Ціна-якість 8,0
  • Страви/Організація харчування: 6,9
Сортувати за

gigi з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс в новому крилі будівлі
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2016 р.
8
Very accessible and price quite reasonable
Переглянуто 22 вересня 2016

Tommie з США
Пара
Поліпшений номер Гранд (в старому крилі)
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Nice place
Only complaint is that the CR had a smell in it that seemed to be caused by not cleaning with the correct odor cleaner. The inter net was a little slow at times.
Переглянуто 22 вересня 2016

analyn з Філіппіни
Пара
Поліпшений номер Гранд (в старому крилі)
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2012 р.
Overnight
Ideal for sleeping only
Переглянуто 21 вересня 2016

Mark з Філіппіни
Пара
Двомісний або двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Greatest Experience
The hotel experience is very outstanding, the staff are very friendly, breakfast food are very great. our room was superb very big site a very nice view of the city during the day and night. the room design is very modern. i would definitely recommend this hotel to my family and friends. :-)
Переглянуто 19 вересня 2016

Thomas з США
Пара
Поліпшений номер Гранд (в старому крилі)
Зупинявся на 10 ночей в Вересень 2016 р.
Very Nice Hotel
The Service was great...Staff was so friendly...just overall we really enjoyed our Stay...Thanks
Переглянуто 18 вересня 2016

harrison з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Делюкс в новому крилі будівлі
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2015 р.
nice location
nice location, clean,
Переглянуто 16 вересня 2016

Janeth з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс в новому крилі будівлі
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Comfortable, clean & accessible
Big & updated rooms Clean & efficient staff(good & prompt service) Complete facilities( resto, gym, spa,etc) Close to prime locations(big malls, offices, restos, etc) Welcoming staff
Переглянуто 12 вересня 2016

drew з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс в новому крилі будівлі
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Castle Peak my home away from home
I always stay here when i am in Cebu.The staff are efficient ,well presented and friendly . On the odd occassion when something hasnt been right with my room the problem is quickly fixed or they have moved me to another room.Well done staff and management at Castle Peak.
Переглянуто 08 вересня 2016

EMANUEL з США
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений номер Гранд (в старому крилі)
Зупинявся на 11 ночей в Серпень 2016 р.
EVERYTHING ABOUT CASTLE PEAK IS GREAT XCEPT THE FACT THAT IN ""THE MEN RESTROOMS""THERE SHOULD BE MALE STAFF"" CLEANING NOT.""FEMALES."".....IT MADE FEEL VERY VERY UNCOMFORTABLE...
Переглянуто 08 вересня 2016

thomas з Австралія
Пара
Поліпшений номер Гранд (в старому крилі)
Зупинявся на 5 ночей в Серпень 2016 р.
TOM
Very pleased with this hotel
Переглянуто 04 вересня 2016


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: