Повернутися до інфо готелю

2015
Дуже хороший 8,0
базуючись на 2185 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 2185 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,1
  • Зручності 7,5
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Робота персоналу: 8,0
  • Ціна-якість: 7,8
  • Страви/Організація харчування: 7,8

Victor D. з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2009 р.
Оптимальный выбор
Очень удобно расположен. Рядом большой торговый центр.
Рядом стройка, но особо не мешала
Отель достаточно удобный, относительно небольшой, но комфортный. Нормальные завтраки. Немного староватая сантехника, но для остановки на 2 ночи это не особенно существенно. Хороший спортивный зал, небольшой, но прохладный бассейн. Рядо идет стройка, но поскольку мы днем были на экскурсиях, то она нам особо не мешала. От отеля и аэропорт и пристань не особо далеко. Персонал вежливый, Ежедневно кладут свежую газету, жаль что не на русском языке. Насекомые в номере замечены не были.Особенно понравился большой торговый центр рядом с отелем, называется кажется Ясака. Можно сделать приятный шоппинг.
Переглянуто 08 липня 2009

Geoffrey M. з Великобританія
Група
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Good central hotel
Room was a good size, breakfast adequate and swimming pool attractive. Good quality hotel right in the centre of town. Recommended as good value for money
Переглянуто 30 серпня 2016

PERRY T. з США
Поїздка вдвох
Зупинявся на 7 ночей в Серпень 2016 р.
Vacation
Shower clogged. Otherwise good.
Переглянуто 30 серпня 2016

Ernie A. з Філіппіни
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good location but needs better pedestrian lane for croosroad.
Been in here before my 4th. Will surely come back.
Переглянуто 28 серпня 2016

Aurelio T. з Філіппіни
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good place to stay while in cebu
Very accommodating staff
Переглянуто 27 серпня 2016

Kathleen C. з Філіппіни
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Parklane worst hotel
when we arrive at our room the wifi isnt working, cable not working and worst aircon not functioning well. AC was set to 16 but im still sweating. First and last stay
Переглянуто 27 серпня 2016

Thomas J. з США
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Great hotel
Excellent sevice and great staff. The only suggestion is to update the bathroom towels, they are getting a little old.
Переглянуто 27 серпня 2016

TERENCE S. з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Dated and tired
Breakfast was very poor. No hot water working in original room so they moved me to higher floor. Hot water in that room was excellent but no taps to bath. Staff very good and friendly.
Переглянуто 25 серпня 2016

Vincent L. з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Comfortable place to stay in cebu city
The location of the hotel is very convenient,walking distance from the mall,very close to taoist temple and temple of leah.
Переглянуто 24 серпня 2016

Heidi A. з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Time with fam
It has the best location...near ayala mall...the food is good...the children likes the pool...but our room is not cold enough...but overall its ok and we had fun
Переглянуто 21 серпня 2016