2015
Дуже хороший 8,0
базуючись на 2216 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 2216 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 7,5
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Послуги 8,0
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 7,8
Сортувати за

Victor з Російська Федерація
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2009 р.
Оптимальный выбор
Очень удобно расположен. Рядом большой торговый центр.
Рядом стройка, но особо не мешала
Отель достаточно удобный, относительно небольшой, но комфортный. Нормальные завтраки. Немного староватая сантехника, но для остановки на 2 ночи это не особенно существенно. Хороший спортивный зал, небольшой, но прохладный бассейн. Рядо идет стройка, но поскольку мы днем были на экскурсиях, то она нам особо не мешала. От отеля и аэропорт и пристань не особо далеко. Персонал вежливый, Ежедневно кладут свежую газету, жаль что не на русском языке. Насекомые в номере замечены не были.Особенно понравился большой торговый центр рядом с отелем, называется кажется Ясака. Можно сделать приятный шоппинг.
Переглянуто 08 липня 2009

Ivy з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Parklane Room - Breakfast in Bed
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Good location, clean room, nice staff
Shopping mall is just across the hotel, very convenient
Переглянуто 30 вересня 2016

Jordan з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
very good
very good
Переглянуто 29 вересня 2016

George з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Great Gym
Location is great close to Ayala mall. For those who like to workout the gym is very good. Staff are great. Room a bit on the small side.
Переглянуто 29 вересня 2016

Zoltan з Угорщина
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
good
near from ayala
Переглянуто 23 вересня 2016

Heintje з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Лютий 2016 р.
Not the 4 star I was expecting
It's ok but due to many others in the same area, it just didn't justify the 4 star n the price
Переглянуто 22 вересня 2016

Derek з Канада
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
A break from the island
Arrived 8pm from a nearby island, my room that was reserved was given away, so they upgraded me to a great room. i was excited to use the jaccuzzi, but it wasnt warm. Its outdoor and only heated hot at certain times, which is disappointing. I came back in the morning to use jaccuzzi but it was cold still, so i worked out in the gym. Facilities in gym were great, and enjoyed a very hot sauna to relax afterwards. The staff in the gym were super friendly and helpful with equipments and other needs.
Переглянуто 20 вересня 2016

Phillip з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Leak
Just had a leak in the bathroom
Переглянуто 20 вересня 2016

Jeffrey з Філіппіни
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
A home away from home...
Excellent place and location, with ample amenities for family use. Very near to the Ayala Mall and accessible to all other places to go when in Cebu.
Переглянуто 20 вересня 2016

Yvette з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
Quick Getaway
As a whole, my experience with Cebu Parklane was great. It's very near Ayala Center Cebu and Redemptorist church as well. The staff were very courteous and helpful.
Переглянуто 19 вересня 2016


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: