Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 113 відгуків
  • Чистота 7,6
  • Зручності 6,9
  • Розташування 5,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,5
  • Послуги 7,7
  • Ціна-якість 8,1
  • Страви/Організація харчування: 6,1
Сортувати за

gianclaudio з Іспанія
Пара
Студія люкс
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
good hotel for short stay
situation,staff,internet
very good situation near the airport, big room, good internet and very good staff
Переглянуто 05 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

April з Філіппіни
Пара
Студія люкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2016 р.
Very Comfortable
Nice Room and Bed, Room Amenities, Value for money
Our stay was very comfortable and relaxing. The location is a bit of a challenge but if you will call them and ask for directions, you'll find the place easily. We stayed in a Deluxe Room. It has a refrigerator, a small table for eating or studying, a TV, and a sink.
Переглянуто 28 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Fredrik з Швеція
Бізнес-мандрівник
Студія підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Січень 2016 р.
Good for airport
Oractival easy convienient
Swift and short
Переглянуто 12 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mai з Австралія
Пара
Студія люкс
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
Photos are to misleading nothing work there.
Photos are to misleading nothing work there.
Переглянуто 03 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Victor з Іспанія
Пара
Студія люкс
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
Big, clean and comfortable
Big studio with plenty of space (table, balcony, tv space, sofa..), clean, friendly and helpfull staff
Excellent, great value of money! Near to the airport.
Переглянуто 03 листопада 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maximin з Франція
Бізнес-мандрівник
Студія люкс
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2014 р.
Good stay
Location
I stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .Quiet place to stay .
Переглянуто 20 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maximin з Франція
Бізнес-мандрівник
Студія люкс
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2014 р.
Good stay
Location
i stayed few nights there and i appreciated my stay there ..The staff is really friendly ..The room is comfortable enough .
Переглянуто 20 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maximin з Франція
Бізнес-мандрівник
Студія люкс
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2014 р.
Good stay
Location
I stayed there for some night and i appreciated it because it's quiet place .. the staff is really friendly . the room is comfortable enough .
Переглянуто 20 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mohamad з Філіппіни
Пара
Студія підвищеного комфорту
Зупинявся на 9 ночей в Червень 2015 р.
Excellent
Location, Cleanliness, Price
Excellent
Переглянуто 22 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Michael з США
Пара
Студія люкс
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
Well Done!
Super nice people, very helpful, a few of the staff spoke great English
Great!
Переглянуто 08 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: