2015
Фантастичний 8,3
базуючись на 2373 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 2373 відгуків
  • Чистота 9,0
  • Зручності 8,1
  • Розташування 7,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,8
  • Послуги 8,9
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 7,8
Сортувати за

Reina з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Good place
Very nice facilities. Good food. Great people!
Переглянуто 24 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maria з Філіппіни
Поїздка вдвох
Окрема вілла з басейном
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Relaxing weekend experience..
Accomodating and respectful staff. We arrived past 6pm but still given the chance to have cocktail time. Would difinitely come back to have that much needed alone time with hubby. No hassle check in and check out
Переглянуто 16 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dennis з Філіппіни
Поїздка вдвох
Делюкс Garden
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
nice place
great pool nice views
Переглянуто 13 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dennis з Філіппіни
Поїздка вдвох
Делюкс Garden
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
great place
nice pools
Переглянуто 13 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

gerelean з Філіппіни
Група
Ocean Front Private Pool Villa
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
FINALLY FOUND MY HAPPY PLACE
Just beyond awesome, enough said😊 Will surely be coming back and recommending this place. AND as a muslim in Cebu there is hardly any resort that is muslim friendly and sooooo very happy to know that Crimson is one.
Переглянуто 28 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ayezah з США
Сім"я з малими дітьми
Делюкс Garden
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Awesome place for family w/kids they have activities for kids and adults. Nice concept of accommodation and service. Very courteous and friendly staff. The only thing that I don't like is the beach because there's so much rocks you have to be careful. But overall my family and I have a very amazing stay.
Переглянуто 26 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

VIVIAN з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Делюкс Garden
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
One of a kind staycation
Everything is Awesome!
Переглянуто 22 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

JUNGEUN з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Окрема вілла з басейном
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Good
Good
Переглянуто 14 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nymee з Філіппіни
Група
Делюкс Garden
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Superb staycation
We got upgraded to a private pool villa which is just in front of the bigger/common pool, restaurant and bar. Great facilities, and they have an in-house dive shop which offers other water sports as well. Azure bar is beachfront and offers nice view of the sea, and breezy ambiance while you enjoy their great concoctions of drinks. Staff are also attentive. Overall a great experience.
Переглянуто 10 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ysabel з Філіппіни
Група
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Service
My daughter left her school ID at the resort and they were able to send it to the city hotel! Great!
Переглянуто 01 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: