Хороший 7,2
базуючись на 1143 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 1143 відгуків
  • Чистота 6,8
  • Зручності 5,7
  • Розташування 7,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,4
  • Робота персоналу: 7,0
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 6,4
Сортувати за
Перевірені відгуки

Larry з США
Пара
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Will stay again
Nice place
Переглянуто 31 липня 2016

Jerly з Філіппіни
Група
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Satisfactory
The hallway smells like cigarette. The cr is not that clean. The location is safe and staff are friendly. We were allowed to checked in early.
Переглянуто 10 липня 2016

reina з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
its was ok
the location was good
Переглянуто 11 червня 2016

Sarah з США
Група
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
second room better than the first
We stayed at the hotel two different times (because we went to Camiguin island in between). The first room we stayed in was in an older part of the hotel, and the shower curtain was very dirty, and the hot water heater often flipped off in the middle of showers. The mattresses were also very worn, but they were comfortable, and the wifi signal was very poor. I was told the problem with the wifi was because the hotel was fully booked. The second room we stayed in was on a higher floor and seemed to be in a more recent addition to the hotel. It was generally cleaner, and the hot water heater worked well, though the room was still very small. I did see small bugs in both rooms - but they are very difficult to keep out in Asia!
Переглянуто 10 червня 2016

Armel з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
worth my money
I like the location.
Переглянуто 08 червня 2016

jayson з Канада
Група
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Needs a lot of improvement
Booked from agoda. We made a late check-in since we only need it to stay for the night. They gave us an uncleaned room. But was quick enought to transfer us to a different room. It was an ok ok room but the shower heater was not working.
Переглянуто 29 травня 2016

Milagros з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
not good
Not good smell was really awful, facilities are very old, far from anywhere
Переглянуто 29 травня 2016

Jake з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Diplomat Hotel is Really Good
I can recommend Diplomat Hotel to my friends.
Переглянуто 23 травня 2016

Florianne з Філіппіни
Група
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Comments
The bathroom was dirty when we get there. There were molds on the floor even on the shower curtain.
Переглянуто 22 травня 2016

Rohit з Великобританія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2016 р.
Excellent location, staff and price
Excellent location, staff and price
Переглянуто 18 травня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: