Дуже хороший 8,0
базуючись на 379 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 379 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 7,0
  • Розташування 8,1
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,4
  • Ціна-якість 8,1
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за

Anastasia з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2012 р.
Отличный отель и номера
рядом аэропорт
данный отель был приятным открытием. совершенно новый, стильные номера радовали глаз, в номере есть все необходимое и даже больше (тапочки, зубная паста и щетка, одноразовая бритва и остальные банные принадлежности, колонки с зарядкой для iphone). дружелюбный персонал, отвечал на любой вопрос и пожелание. заселили в номер deluxe вместо стандарта, без доплат.
Переглянуто 29 лютого 2012

Marlon з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер або двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Solo Traveller
I didn't expect the room to be that posh. That CR was fabulous. I just love it. :)
Переглянуто 06 вересня 2016

James з США
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Great hotel but
Great hotel to stay at but be prepared for cold shower with very low pressure and it is on a busy street so make sure you do not have a street view like mine or you will be awake by 6.That being said they staff was incredibly nice and the room was very clean.Great room for the money
Переглянуто 31 серпня 2016

mathias з Німеччина
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер або двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
good for quiet sleep
function room where breakfast is served is depressing no windows and the staff took food next to me very strange. Also th buffett was many empty when was still in time. It should be filled . The shower in room i had to pull again again and again cause not stay
Переглянуто 31 серпня 2016

david з Австралія
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Great value for money
Great location, as only 10 min drive to airport
Переглянуто 15 серпня 2016

carina з Філіппіни
Ділова поїздка
Стандартний
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
location people
good location nice people
Переглянуто 12 серпня 2016

YE з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Great value if you looking for a night's stay to transit
Close to airport and free shuttle. V clean place and nice staffs, just not a great location to walk arounf.
Переглянуто 10 серпня 2016

Asuncion з Філіппіни
Сім"я зі старшими дітьми
Номер люкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Comfortable
I booked this hotel at the last minute because i needed a place near the airport for our morning flight the next day. Good thing I remembered that the government agency where i work, DOH, housed some of the APEC participants here last year. The room was big and comfortable. The lobby, rooms, and restaurant had interesting interior decorations. The free breakfast however, had limited choices and was average. The staff were all courteous and gave good service.
Переглянуто 08 серпня 2016

Jan з Норвегія
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Good place
Only problem was that we could not regulate the aircon to our personal comfort. The night temperature was to high.
Переглянуто 04 серпня 2016

PYUNG з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
good
good
Переглянуто 01 серпня 2016


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: