Дуже хороший 7,9
базуючись на 917 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 917 відгуків
  • Чистота 7,7
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Послуги 7,9
  • Ціна-якість 8,0
  • Страви/Організація харчування: 7,2
Сортувати за

ELIZABETH з Великобританія
Сім'я з дорослими дітьми
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
Pleasant stay
We had a pleasant stay. The hotel is very close to shops and restaurants. We stayed for 4 nts and when not out and about mostly stayed in our rooms as there is nowhere to sit and relax in the lobby areas. It would have been good if there was an area in the lobby where there's a sofa or comfy chairs that guests could sit and have a coffee without having to go to the restaurant and dining areas.
Переглянуто 28 серпня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

john з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Номер Делюкс Лише
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
busy hotel
Front desk staff, found disinterested when handling my checkin, i become invisible. could not fault the restaurant staff and food, a very pleasant surprise.
Переглянуто 23 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

may з Філіппіни
Пара
Зупинявся на одну ніч в Травень 2013 р.
One of my favorite
This is one of my favorite hotels in cebu, love the location and the hotel itself
Переглянуто 15 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

may з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2013 р.
Location is nice
Hotel is great for it's price
Переглянуто 15 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

jihun з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2016 р.
Room change is
Time to get a long.... Cause when I arrive that room key is not work and change and fixed about 1day So My feeling is down and why do u get charge to my friend ??
Переглянуто 12 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

MIKA з Японія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
good location clean hotel :)
here is near by big mall just walk by 5min across the road. the hotel is clean and simple but there facility is enough to me. hot shower is quite nice water power. and towel too. the bed spring is fine pillow as well. but near hotel out side is sometimes loud music and ppl talking. i enjoy drinking free coffee and tea my room. but one cram i have. when i was check in the frontdesk is actually only me but i waiting so long whats wrong with them. i was little tired for them at moment :( but others are all okay with me :)
Переглянуто 10 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Donn з США
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений номер з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good location
Good location. Great staff. The evening buffet is excellant, especially on Friday and Saturday.
Переглянуто 04 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ionut з Румунія
Індивідуальний мандрівник
Номер Делюкс Лише
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Very good
Nice staff
Переглянуто 03 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

frank з Ірландія
Пара
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2016 р.
LOCATION LOCATION LOCATION
Stayed at this hotel many times and always had a good experience. Staff are both helpful and friendly. But two things stand out for the hotel LOCATION & BREAKFAST . LOCATION it's two mins walk from AYALA MALL .It's BREAKFAST has to the best in the city . The selection at the buffet BREAKFAST IS AMAZING .
Переглянуто 24 липня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

Jeffrey з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Location
Great hotel close to everything
Переглянуто 23 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: