Повернутися до інфо готелю

Хороший 7,4
базуючись на 926 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 926 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 7,4
  • Зручності 6,4
  • Розташування 7,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,6
  • Робота персоналу: 7,2
  • Ціна-якість: 7,9
  • Страви/Організація харчування: 7,0
Сортувати за

Marcin J. з Польща
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2012 р.
Miły hotel z sympatycznym personelem
Centrum handlowe w pobliżu i łatwy dojazd do największych zabytków
Miły hotel z sympatyczną obsługą. Pokój, choć czysty, był bez jednak bez okna i dość mały. Wifi działa w pokoju. Personel pomocny, śniadanie smaczne. Blisko do centrum handlowego.
Переглянуто 13 січня 2013

Philip D. з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Room was basic even though I booked superior
Buffet breakfast was ok Room was interior and poor water pressure
Переглянуто 16 серпня 2016

Ronald S. з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Alone
I can recommend this hotel to my friends and colleagues..
Переглянуто 27 липня 2016

david S. з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
good hotel value for money
good hotel have rebooked again all ready
Переглянуто 26 липня 2016

Maria H. з Філіппіни
Ділова поїздка
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Quite Good!
Staff are friendly and polite. Very nice hotel to stay in.
Переглянуто 26 липня 2016

Joacim J. з Швеція
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Expensive for what you get
Simple room with no window. Air-conditioning that had to be repaired when we stayed in the room. Too expensive for what you get.
Переглянуто 19 липня 2016

saira N. з США
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Could be better
Wasn't a fan of the colors and furniture of this room. We saw the lobby of this hotel and tho it's beside sugbutel we chose this one because it had a classier looking lobby. You would think that because of the lobby design it would carry on to the rooms but it kinda looked like a trashy motel. Price was very good though and we just needed a place to stay because we were catching the boat to Bohol first thing in the morning.
Переглянуто 19 липня 2016

Anthony T. з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Budget accommodation.
The room is adequate for a couple of nights as a stopover on the way to somewhere else.
Переглянуто 11 липня 2016

Suh G. з Сінгапур
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
WIFI down for 2 days.
Overall stay is good.. only issue is the wifi is down for 2 days... we stay there only for 3 nights.... Staff was very helpful during our stay. So Thank U Hotel pier Cuatro!!
Переглянуто 06 липня 2016

Manuelilda T. з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Cebu trip
Keep up the good job
Переглянуто 01 липня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: