2015
Дуже хороший 7,9
базуючись на 1714 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 1714 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 7,9
  • Розташування 7,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Послуги 8,0
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Yee з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Номер люкс
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
great resort!
had wonderful time at maribago!
Переглянуто 07 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Leah з Філіппіни
Група
Номер люкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
I stay for 2 nights with my family.i saw its and book it in Agoda.all the pictures are so beautiful but when I arrived I'm so dessapointed for the cleanliness in the swimming pool it's so many leaves in the water.and I went to beach and went to water but it's so feels so disgusting it's a lot of seaweeds and lumot in the water..and I got some tubig tubig in my skin and it's disgusting..the foods is expensive and not a lot of selection..the room it's clean and nice..but I won't recommend to my friends to go back to this resorts..
Переглянуто 25 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ming з Гонконг
Поїздка вдвох
Amuma - СПА-номер
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
Very good resort
very good resort, I'm sure I will stay there every time when I come to Cebu
Переглянуто 26 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chandong з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Номер люкс
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Good
Good
Переглянуто 21 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

junghyun з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Номер люкс
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Always good
This is my favorite vacation in cebu. Always wonderful staying here. Love it
Переглянуто 15 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sotaro з Японія
Індивідуальний мандрівник
Amuma - СПА-номер
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
The beach was not clean. Except for that, it was perfect stay.
if they clean up the beach, it would be better.
Переглянуто 11 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

RAJ з Непал
Сім"я з малими дітьми
Делюкс, який наявний в готелі
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Good for families
The hotel has nice summning pools, beach is ok , when there is low tide there is actually no beach at all. High tide and its beautiful. Staffs are very nice, and helpful. Beware, if you are a first timer in cebu, as everyone is just cheating . We had that multiple times.Tour guides lie a lot! breakfast was awsome! Room service was good.
Переглянуто 10 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

GEONSOO з Південна Корея
Сім"я з малими дітьми
Делюкс, який наявний в готелі
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
good
Good
Переглянуто 09 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Zennen з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Прем'єр Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Excellent Stay
We have enjoyed our stay. The place is very clean and the staff are accommodating and friendly.There are 3 clean swimming pools for kids and adults.The view from the beach is awesome.
Переглянуто 08 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jingdong з Китай
Індивідуальний мандрівник
Номер люкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Pleasant Stay in this resort
Located near airport, great food with a lot of choices...many activities with nice beach...
Переглянуто 07 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: