Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 291 відгуків
  • Чистота 6,9
  • Зручності 6,5
  • Розташування 7,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,0
  • Робота персоналу: 7,2
  • Ціна-якість 6,9
  • Страви/Організація харчування: 6,7
Сортувати за

Lorenz з Філіппіни
Пара
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
Probably staying at another hotel next time
The towels are always incomplete after they clean the room. I drank coffee on the 3rd day, and on the 5th day, the glass and spoon was still there, the room cleaner didn't even bother clearing it up. The staff were very helpful though. And they have a good restaurant for a budget hotel. Cleanliness is not good, especially in the cr.
Переглянуто 18 серпня 2016

Robert з Австралія
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Consistant
I have lost count on my Bellavista stays. They have changed the WiFi. not as simple as before. the staff failed in connecting me but my wife succeeded. As always. Turn the hot water tap on while you sit on the toilet. The hot water will reach the faucet by the time you're finished. Remember I told you so. Highly recommended.
Переглянуто 15 серпня 2016

andy з Гонконг
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
good for airport, not clean
so so, but expensive for old hotel but good service free shuttle bus to airport
Переглянуто 11 серпня 2016

Robert з Австралія
Пара
Двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Consistant
I always spend a few nights here when visiting Cebu. One tip: When you visit the bathroom. Sit with the hot water running. By the time you are ready for a shower the hot With this visit my wife left a pillow behind. After a couple of emails the pillow was waiting for us when we returned. The staff are always excellent
Переглянуто 11 серпня 2016

ROBERT з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Great value...
Good location and goodstaff.
Переглянуто 10 серпня 2016

Alfred з США
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Great hotel
I like the complimentary airport shuttle and they have a good breakfast selection.
Переглянуто 02 серпня 2016

Jan з Норвегія
Пара
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Dissapointing
No hot water in the shower, roaches in the room, rifts in the bedshits, and sometimes no towls. Nice enough looks on the hotell, and friendly staff. Very good brekafast buffet. I`l never use the hotell again, and i`l not reccomend it to others.
Переглянуто 01 серпня 2016

Mercedes з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
NOPE.
Cockroach everywhere. Courteous staff. The room had a smell. Maybe they need a renovation to attract more clients but Im sure I won't be going back to that hotel.
Переглянуто 18 липня 2016

Jamino з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Review
No wifi, No swimming pool at the time of my stay
Переглянуто 11 липня 2016

Charles з США
Пара
Двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
Good for all
Nice simple friendly
Переглянуто 25 червня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: