Хороший 7,1
базуючись на 256 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 256 відгуків
  • Чистота 7,2
  • Зручності 5,7
  • Розташування 6,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,3
  • Робота персоналу: 7,3
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,5
Сортувати за

Rachel з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Hotel was ok
The hotel was ok. We thought the hotel would be closer to Cebu business park but it was further out than our last hotel. It was in an "iffy" area as it seems like it was in a small road. No lights at night in front of the hotel as well. The internet DID NOT even work in our room. We were on the 4th floor. We rely on the internet for our business so if you need internet, this may not be the place for you. Rooms are small, had some small cockroaches. The staff was great however. Overall, we give it a 2/3 out of 5.
Переглянуто 29 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dalibor з Чеська Республіка
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Good overnight stay in Cebu city.
Noisy aircon., good personal, a litle bit farreway from center.
Переглянуто 11 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jonard з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Стандартний з двомісним ліжком
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Room is good for resting...
Good size of room for me...
Переглянуто 10 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Cielo з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
motel-like
none
Переглянуто 16 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jamie з США
Пара
Стандартний з двомісним ліжком
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
Great Value
Definitely a good place for little money. Don't expect a 5 star, but for sleeping and eating breakfast, it was great for the price.
Переглянуто 13 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ahmad з Малайзія
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
cute and small
isolated, cute and small
my stay in this hotel is ok, however the room is extra small and i feei it is not worth the price. the entrance is very messy. i would prefer other hotels. Sorry
Переглянуто 19 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nora з Філіппіни
Група
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Worth the price
Staffs, Rooms, Ambiance
It was overall okay, I just hoped that they had the EU socket.
Переглянуто 04 січня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Shira з Філіппіни
Група
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2015 р.
Nice room and good wifi
Wifi, room, lobby
Valleyfront Hotel airport transfer is expensive than fixed rate taxi. Only one ride going to Sto. Nino and lots of establish already in Fuente.
Переглянуто 19 листопада 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ceferino з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Жовтень 2015 р.
Affordable
Value for money
Comfortable and convenient in terms of accessibility in tourist destination
Переглянуто 17 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

michele з США
Пара
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2015 р.
fair
in and out easy, quiete, solated
Переглянуто 09 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: