Дуже хороший 8,0
базуючись на 3276 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 3276 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 7,6
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,0
  • Робота персоналу: 8,0
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 8,0
Сортувати за

Chan з Гонконг
Ділова поїздка
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Business
A very leisure hotel, overall !
Переглянуто 08 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mark з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Ambassador - номер
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Great for families
Buffet breakfast very good with lots of choices . Swimming pool area good for young kids. Gym facility also good.
Переглянуто 05 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Marylou з Філіппіни
Сім"я зі старшими дітьми
Номер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Convenient
It is very convenient for me. There was always available taxis and it is located centrally to where I needed to go. It is also very near to the Ayala Malls. The room was clean and the staff very friendly and helpful. Check in and check out was breeze as I have already reserved the room through Agoda.
Переглянуто 03 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Peter з США
Поїздка вдвох
Номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
it was only okay
no king bed, bad air conditioning - no stores nearby
Переглянуто 02 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Rebe з Австралія
Сім"я з малими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Great stay
We thoroughly enjoyed our stay at the Waterfront.
Переглянуто 01 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Romeo з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Good
The hotel is nice and clean
Переглянуто 01 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Hock з Сінгапур
Ділова поїздка
Номер Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Have better choices
No queen size bed avail. Ended with 2 x single (exactly single and not super single). Shower head is a fixture. No spray hose. Toilet small and cramp. No side door to enter or exit from town and have to walk all the way up.
Переглянуто 31 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Eugene з Сінгапур
Ділова поїздка
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
3 night conference stay
The housekeeping did not respond to my help asking for electrical adaptor. Otherwise, the service is okay.
Переглянуто 30 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

JESSIE з Філіппіни
Поїздка вдвох
Номер люкс Аmbassador
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Excellent
Truly a five star hotel it will endorse it to my friends go book at water front...thanks waterfront I had a great experienced...,
Переглянуто 30 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

JESSIE з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Grand hotel excellent pleasant to stay.
Location is near to the mall,love the buffet breakfast a wide range of selection definitely will go back.
Переглянуто 30 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: