Хороший 7,3
базуючись на 289 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 289 відгуків
  • Чистота 7,1
  • Зручності 6,2
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,6
  • Послуги 7,3
  • Ціна-якість 6,7
  • Страви/Організація харчування: 7,1
Сортувати за

DONALD з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
AN ICON IN DAVAO
APO VIEW HOTEL IS AN OLD HOTEL, BUT IT STILL AN ICON IN DAVAO AND A LANDMARK WITH THE TRADITIONAL DAVAO SPIRIT. THE ROOMS AND FACILITY ARE CLEAN, WITHIN INTERNATIONAL STANDARD. THE STAFF ARE FRIENDLY AND CAN COMMUNICATE WELL IN FOREIGN LANGUAGE.
Переглянуто 11 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jose з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Good
Nice
Переглянуто 22 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

gerald з США
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Bad experience
Free breakfast buffet but only for two person. And they charged us 500php for excess person. Breakfast Food doesnt taste good.
Переглянуто 18 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Janalle з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
Very nice hotel
location is ok
Переглянуто 08 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

jojo з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Not fair
I booked thru agoda jun 29 to jul 2 for a total rate of P11400. After a few days, I booked my office mate with the same date and accomodation for a total of P9218.61 only. During check in we was inform that existing hotel rate at P2500 per day. Giving me headache how to justify our different rates.
Переглянуто 08 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

javier з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Site seen it
By far one of the best experience I have so far, I had stay in other Hotel like Marco Polo, but this hotel is the best in price supper clean, the staff were very friendly and helpful in all.. the the breakfast blow my mind the variety of to choose from it. I rate this hotel a most to stay to experience all Davao have to show without blowing up the wallet...
Переглянуто 04 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Emilie з США
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Rooms smells moldy
I was very disappointed...i booked 3 rooms in one night.as soon as they opened the rooms smells comes out. Moldy smell. Yack....
Переглянуто 07 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Marie з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
Good location
A bit expensive
Переглянуто 06 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Joan з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Good
Good
Переглянуто 06 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Joan з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Good
Good
Переглянуто 06 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: