Хороший 7,3
базуючись на 291 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 291 відгуків
  • Чистота 7,1
  • Зручності 6,3
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,6
  • Послуги 7,3
  • Ціна-якість 6,7
  • Страви/Організація харчування: 7,1
Сортувати за

marife з Філіппіни
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Clean hotel with casino and at the city center
Staff are accomodating , the lobby needs an upgrade but the cleanliness iis ok
Переглянуто 19 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

DONALD з Філіппіни
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
AN ICON IN DAVAO
APO VIEW HOTEL IS AN OLD HOTEL, BUT IT STILL AN ICON IN DAVAO AND A LANDMARK WITH THE TRADITIONAL DAVAO SPIRIT. THE ROOMS AND FACILITY ARE CLEAN, WITHIN INTERNATIONAL STANDARD. THE STAFF ARE FRIENDLY AND CAN COMMUNICATE WELL IN FOREIGN LANGUAGE.
Переглянуто 11 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jose з Філіппіни
Сім"я з малими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Good
Nice
Переглянуто 22 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

gerald з США
Сім"я з малими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Bad experience
Free breakfast buffet but only for two person. And they charged us 500php for excess person. Breakfast Food doesnt taste good.
Переглянуто 18 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Janalle з Філіппіни
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
Very nice hotel
location is ok
Переглянуто 08 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

jojo з Філіппіни
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Not fair
I booked thru agoda jun 29 to jul 2 for a total rate of P11400. After a few days, I booked my office mate with the same date and accomodation for a total of P9218.61 only. During check in we was inform that existing hotel rate at P2500 per day. Giving me headache how to justify our different rates.
Переглянуто 08 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

javier з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Site seen it
By far one of the best experience I have so far, I had stay in other Hotel like Marco Polo, but this hotel is the best in price supper clean, the staff were very friendly and helpful in all.. the the breakfast blow my mind the variety of to choose from it. I rate this hotel a most to stay to experience all Davao have to show without blowing up the wallet...
Переглянуто 04 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Emilie з США
Сім"я з малими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Rooms smells moldy
I was very disappointed...i booked 3 rooms in one night.as soon as they opened the rooms smells comes out. Moldy smell. Yack....
Переглянуто 07 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Marie з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
Good location
A bit expensive
Переглянуто 06 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Joan з Філіппіни
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Good
Good
Переглянуто 06 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: