Дуже хороший 7,1
базуючись на 74 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 74 відгуків
  • Чистота 7,0
  • Зручності 5,8
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,3
  • Послуги 7,0
  • Ціна-якість 7,2
  • Страви/Організація харчування: 5,9
Сортувати за

Nelson з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Двомісний або двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2015 р.
A budget-conscious stay hotel
Location, room comfort and cleanliness
My sponsor has confirmed his stay as desctibed with the only exception of food which accordingly is not readily available and absence of front desk from before midnight.
Переглянуто 22 серпня 2015

Ans з Бельгія
Група
Одномісний прилеглий номер
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2015 р.
Good value hotel
location, price, convenience
Переглянуто 11 серпня 2015

Geraldine з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Двомісний або двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2015 р.
Ecoland Suites
location, room rates and safety
Переглянуто 11 серпня 2015

Jessie з Філіппіни
Пара
Двомісний або двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
not so so so good
location, staff service and value of money
The place is clean but it is quite noisy because it is a long the road our room that time im not so sure if there is a way it can minimize the noise coming from the road. Their rooms also is quite small which we upgrade into family room.
Переглянуто 19 червня 2015

Femia з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Звичайний номер люкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
The best
nice, clean and comfortable
nice, clean and comfortable
Переглянуто 01 травня 2015

Franz з Канада
Пара
Двомісний або двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
small room, across from SM Mall
cheap, clean, near large mall
wifi was almost non-existent. The room was very small - I often banged my knee going from bed to bathroom. The aircon did not work properly, even when it was on all day I was still sweating in the room. I complained, they immediately sent someone to fix it but there was no change. The hotel is far from the city centre and the airport. There were no rests nearby except the ones in a large mall across the street.
Переглянуто 20 квітня 2015

Femia з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Двомісний або двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
Nice
Nice
Nice
Переглянуто 11 квітня 2015

Femia з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Двомісний або двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Березень 2015 р.
Nice
Nice cleand and comfortable
nice
Переглянуто 23 березня 2015

Juraya з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
Двомісний або двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Dirty/smelly toilet /bath. Bed linens with stains.
Location next SM store. Staff are nice.
First night uncomfortable due to feeling of dirt. Second night comfy after cleaning the room and toilet smell reduced.
Переглянуто 22 січня 2015

Katherine з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Двомісний або двомісний номер з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2015 р.
budget hotel
location, budget hotel, cleanliness
the room is small as expected but worth the price. breakfast was ala carte so u dont have that much choice.
Переглянуто 17 січня 2015


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: