Дуже хороший 7,9
базуючись на 1206 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 1206 відгуків
  • Чистота 7,9
  • Зручності 7,4
  • Розташування 8,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,0
  • Робота персоналу: 8,0
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 7,7
Сортувати за

Maria з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
My favorite hotel in davao
I live in davao but i used to stay hotel and spend vacation in this hotel.everything is perfect for me
Переглянуто 24 серпня 2016

Richard з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Номер Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Great hotel. Expensive food.
Overall experience was very satisfactory. Room rates were very affordable. Only regret were the food prices. Very expensive.
Переглянуто 22 серпня 2016

Rowena з Норвегія
Пара
Номер Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
very nice hotel
Beautiful place its perfect for a couple vacation. i will be back here again. the stuff is so helpful the room is big and nice. perfect place to relax
Переглянуто 15 серпня 2016

Max з США
Індивідуальний мандрівник
Номер Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
A lovely view and great park environment with their own beach.
I have very little bad things as this place is a dreamy place to go. Single, couple or family. My one thing is there was tiny ants or something that came out in the bathroom. Should be sprayed. But with ignoring them was a great place confortable and well kept
Переглянуто 15 серпня 2016

Zulueta з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Делюкс-преміум
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Value for money, safe and sound haven
Rooms are well ventilated. Sorroundings very clean. Breakfast is superb. Staff are friendly. Please add smoking area not so far from the rooms.
Переглянуто 14 серпня 2016

michael з Філіппіни
Бізнес-мандрівник
Номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good service, rooms need update
Good service, aging hotel That needs a renovation. Food is not bad, room service expensive. Great location
Переглянуто 13 серпня 2016

stephanie з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Номер Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2015 р.
room was dusty
room dusty but new, breakfast not goof
Переглянуто 06 серпня 2016

Amy з США
Сім'я з дорослими дітьми
Делюкс-преміум
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Excellent!
Davao Waterfront Hotel is the best hotel in Davao City.!
Переглянуто 01 серпня 2016

Cheng з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Номер Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
far from town and olf facilities
far from town, the facilities need to be upgraded
Переглянуто 01 серпня 2016

Estela з Філіппіни
Сім'я з дорослими дітьми
Делюкс-преміум
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
High Standard Hotel
Old but properly maintained. Landscape/view superb. Ideal for a relaxed vacation. So calm/tranquil. Will recommend to my foreigner friends who are planning to visit Davao.
Переглянуто 28 липня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: