2015
Дуже хороший 7,8
базуючись на 2548 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 2548 відгуків
  • Чистота 8,5
  • Зручності 7,6
  • Розташування 7,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Послуги 8,0
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за
Перевірені відгуки

Chieh з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Pleasant and relaxing stay
The hotel is located next to zhong shan park and zhong shan shopping mall and near to many eateries. Very accessible and convenient. Upkeep and maintence was good and rooms are very clean. I am a repeat stayer and will definitely come back again
Переглянуто 12 вересня 2016

Caroline з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Value for money
The room is considerably spacious and comfortable. Perfect location to take a good rest, find good foods or spend time sitting in the park, enjoying the late afternoon breeze while watching cute dogs running around the park. The hotel provides free shuttle to Novena MRT with frequent schedules from morning till night.
Переглянуто 12 вересня 2016

Caroline з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 5 ночей в Лютий 2016 р.
My sanctuary
Ever since I stayed in this hotel last year, I always pick this hotel to stay every time I visit Singapore. It's has been my sanctuary, a place where I could call a home. Good location near supermarket, food center, cinema and beautiful park.
Переглянуто 12 вересня 2016

Caroline з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
My second home
Been staying in this hotel for over five times and feel like being at home. The location is very strategic especially Te hotel provides free shuttle bus to Novena MRT and Orchard Rd. Though the service at the front desk could have been better if only they read my special request for one big bed everytime. So I don't have to repeat the same request during check-in and waste my time to wait. Despite that little inconvenient, no b doubt I will always come back!
Переглянуто 12 вересня 2016

Mohammed з Саудівська Аравія
Поїздка вдвох
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2016 р.
It's very good place to live in hotel every thing and safe also good locution
Переглянуто 11 вересня 2016

King з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Worth for the money
Location is fine as they have shuttle bus service to nearest mrt station. There is bus stop nearby too. Breakfast is fine too. Will come back.
Переглянуто 07 вересня 2016

Andrew з М'янми
Поїздка вдвох
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
Very Good
Very good.
Переглянуто 06 вересня 2016

Mellita з Індонезія
Ділова поїздка
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 5 ночей в Березень 2016 р.
Ok
Ok
Переглянуто 04 вересня 2016

Mellita з Індонезія
Ділова поїздка
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Ok
Ok
Переглянуто 04 вересня 2016

Mellita з Індонезія
Ділова поїздка
Номер з 2 односпальними ліжками або 1 ліжком розміру "queen", з видом на місто
Зупинявся на 6 ночей в Липень 2016 р.
Good
Good
Переглянуто 04 вересня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: