2015
Дуже хороший 7,8
базуючись на 3247 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 3247 відгуків
  • Чистота 7,8
  • Зручності 6,7
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Робота персоналу: 7,9
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 7,2
Сортувати за

Oxana з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2009 р.
Сингапур транзитом
Очень удобное местоположение,внимательный персонал
нет
Останавливались в этом отеле в феврале 2009г.Хорошее обслуживание,внимательный персонал,все достопримечательности в шаговой доступности,также рядом станция метро.Очень хороший отель для транзитной остановки в Сингапуре.Завтрак в отеле не брали,рядом много мест,где можно недорого поесть.Номер лучше брать для некурящих,т.к. для курящих номер хуже.После выписки из отеля можно бесплатно оставить вещи на ресепшене.
Переглянуто 23 листопада 2009

Sander з Нідерланди
Поїздка вдвох
Делюкс (безкоштовний інтернет)
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Bit dissapointing
Hotel is not bad but the rooms are very old for a 5-star rating. Also there is a major renovation so it takes away the charm.
Переглянуто 26 вересня 2016

lim з Сінгапур
Поїздка вдвох
Делюкс (безкоштовний інтернет)
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Nice stay!
Near to city hall! walking distance ^^
Переглянуто 25 вересня 2016

Casey з Філіппіни
Поїздка вдвох
Клуб Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Friendly and courteous staff
The staff is very helpful and friendly
Переглянуто 24 вересня 2016

Emilyn з Сінгапур
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
great amenities
a little old but well maintained
Переглянуто 19 вересня 2016

Nick з Сінгапур
Поїздка вдвох
Делюкс (безкоштовний інтернет)
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
weekend switch off
we were having a very hectic fortnight and need a place to relax and unwind. and so we picked here because of the deal that was offered by agoda.
Переглянуто 14 вересня 2016

AI з Малайзія
Ділова поїздка
Делюкс (безкоштовний інтернет)
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
The worst hotel I've ever stayed in Singapore.
The room is dirty and stinks. No water for shower in the morning. Internet was cut off suddenly for >1 hour. Cochroach in the toilet. The flooring is slippery near the bathroom. Overall, it's lousy and not worth the money.
Переглянуто 14 вересня 2016

Victor з Сінгапур
Сім"я з малими дітьми
Делюкс (безкоштовний інтернет)
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Enjoyable Staycation
Celebrated 7th year wedding anniversary with family!!
Переглянуто 13 вересня 2016

Judith з Німеччина
Ділова поїздка
Делюкс (безкоштовний інтернет)
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2015 р.
Great location and very nice breakfast
Great location and breakfast menu. Entire facility requires some maintenance which I think they currently do.
Переглянуто 13 вересня 2016

Saffron з Австралія
Поїздка вдвох
Делюкс (безкоштовний інтернет)
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Very helpful staff, clean rooms. Easy location.
We booked this hotel to enjoy the pool but unfortunately it was under renovation. They were very helpful and arranged for us to use the pool at the hotel next door (which they paid the fees for), they also gave us free breakfast and use of the club lounge. I was happy they could accommodate my needs as I didn't see anywhere on tripadvisor that the hotel is under renovation.
Переглянуто 12 вересня 2016


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: