Повернутися до інфо готелю

Хороший 7,1
базуючись на 8339 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 8339 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 7,5
  • Зручності 6,5
  • Розташування 8,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,0
  • Робота персоналу: 7,0
  • Ціна-якість: 6,8
  • Страви/Організація харчування: 5,7
Сортувати за

wai L. з Гонконг
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2014 р.
I will come back again.
The location is well that next to the MRT. Acceptable room price.
Переглянуто 25 червня 2014

Tze L. з Сінгапур
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Червень 2014 р.
Good
Clean, classy, good location
Переглянуто 25 червня 2014

Idriss F. з Канада
Ділова поїздка
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2014 р.
good location, noisy
location, fast service, decent furniture
good but leaking aircon and noisy bedroom
Переглянуто 25 червня 2014

celine M. з Філіппіни
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2013 р.
value for money stay
clean and close to public transport
it was a nice stay, quite comfortable despite the small space. The best about it was that it was clean, secure and very close to a subway station - can walk few meters to the closest one.
Переглянуто 25 червня 2014

supatra J. з Таїланд
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2014 р.
Good location just next to MRT
Location
Переглянуто 24 червня 2014

Alexander M. з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Червень 2014 р.
Interestingly designed rooms but lacking
Design, location, newness
I was thoughtfully upgraded to a king sized room, which had an interesting layout. The design was fine and made use of the fact that this was a shophouse. However, there weren't enough shelves or surfaces in the bathroom, so most of my grooming items had to be left in the room. The worst part was there were no curtains to shield from the sun during the morning. As my room had windows on both sides, plus on above the bed, it was impossible to sleep during the morning. It was even brighter than when all the lights were on at night. I would not recommend this for anyone who is hoping to sleep after a night out on the town.
Переглянуто 24 червня 2014

Wing C. з Гонконг
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2013 р.
N.A
location is good. But the room is very small and dark. Also, my room is near the road and it is a bit noisy.
N.A.
Переглянуто 23 червня 2014

Marissa L. з Малайзія
Ділова поїздка
Зупинявся на одну ніч в Червень 2014 р.
Perfect, Comfortable, Clean
Clean Room, Friendly AStaff, Centrally located
It was perfect for me with the clean Room, Friendly Staff, Centrally located
Переглянуто 23 червня 2014

Qizhi O. з Сінгапур
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2013 р.
good
room clean quiet
room was nice but small. easy access to local food.
Переглянуто 22 червня 2014

SIM J. з Малайзія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
Ok
Good location, a few minutes walks to MRT station. Near to shopping complex where have a lot of travel agency who sell cheaper tickets for sightseeing.
God experience. The only negative thing is the room is quite small
Переглянуто 22 червня 2014


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: