Хороший 7,1
базуючись на 8395 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 8395 відгуків
  • Чистота 7,5
  • Зручності 6,5
  • Розташування 8,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,0
  • Робота персоналу: 7,0
  • Ціна-якість 6,8
  • Страви/Організація харчування: 5,7
Сортувати за

Lon з Австралія
Бізнес-мандрівник
Розкішний королівський номер
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Perfect for what i needed
Was an overnight trip, essentially needed somewhere to sleep, good value for money especially in Singapore.
Переглянуто 11 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ivan з Індонезія
Пара
Королівський Стандарт
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Marvelous Service
Last March was my 3rd stay with Porcelain Hotel. I always stay at this hotel when I go to Singapore, because it's only 7 minutes walking to chinatown foodstreet and 5 minutes to MRT, I think it's reasonable price. But what makes this hotel special is the service. Last time I left my coat, jacket, and sweater (I just came back from Japan that's why I brought such things) and they respond very quickly by email. And they keep it for me until it returned to me. Thank You Porcelain Hotel One of your best choice to stay in Singapore.
Переглянуто 11 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yoke з Сінгапур
Пара
Королівський напів-люкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Small Cosy Hotel with Good Location
Decent room in a good location.
Переглянуто 10 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Pak з Великобританія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний одномісний
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2015 р.
Hassle free
excellent location, close to transport, small room but that's what I needed for a short stay.
Переглянуто 08 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kittiwan з Таїланд
Група
Королівський Стандарт
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
The room is too small
The room is too small
Переглянуто 07 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

SUWADEE з Таїланд
Сім'я з маленькими дітьми
Королівський напів-люкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
-
-
Переглянуто 07 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Rattanaporn з Таїланд
Пара
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
l love to stay here.
this hotel is not far from mrt, near china town walk street and good location.In the next time, l think I will back to stay here again.
Переглянуто 06 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kwok з Китай
Пара
Королівський Стандарт
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Good location.
Good location, near subway. Room too small. No seperation of bath part & toliet part, easy get wet of floor..
Переглянуто 06 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kaemkan з Таїланд
Пара
Королівський Стандарт
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Clean staff lovely
This hotel near China town Station. Good service. Room very clean.
Переглянуто 04 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Anusorn з Таїланд
Сім'я з маленькими дітьми
Номер підвищеної комфортності
Зупинявся на 4 ночей в Березень 2016 р.
Nice hotel
Room is ok comparing to the rate, but it would be nicer with window. The strength of the hotel is cleanliness, being in the center of China Town, looking new, friendliness staff.
Переглянуто 04 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: