Хороший 7,1
базуючись на 8393 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 8395 відгуків
  • Чистота 7,5
  • Зручності 6,5
  • Розташування 8,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,0
  • Послуги 7,0
  • Ціна-якість 6,8
  • Страви/Організація харчування: 5,7
Сортувати за

Hemvalee з Таїланд
Сім'я з дорослими дітьми
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
Good stay
Location, staff, clean
Переглянуто 01 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Dai з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
Excellent!!!
Perfect location, friendly staff, very clean, awesome and value for money!
Переглянуто 01 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jhon з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Номер підвищеної комфортності
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
Little bit disappointed with the bed.
Near mrt station about 5mins walk.
We're disappointed with the bed since it's already submerged. Needs to change already. And the towels were all old. Some has a little dirt on it. Aircon is so cold since they change the blower when we asked help why it's not cool. Good thing they do their job quickly.
Переглянуто 29 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

CHIA з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Королівський напів-люкс
Зупинявся на 9 ночей в Лютий 2016 р.
Value for Money
Strong Wifi
Overall good.
Переглянуто 28 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lau з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний одномісний
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
Happy booking with Agoda, Agoda look after my requirement.
Will book with Agoda next time.
Переглянуто 28 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

EMERSON з Канада
Індивідуальний мандрівник
Королівський напів-люкс
Зупинявся на 3 ночей в Березень 2015 р.
solo
for solo traveller
Переглянуто 27 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ricardo з Німеччина
Пара
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Лютий 2016 р.
its ok
location, price, cleaness
Переглянуто 25 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

AIK з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Королівський напів-люкс
Зупинявся на 4 ночей в Лютий 2016 р.
Great location. Lots of restaurants around.
near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly
Переглянуто 25 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

tjinda з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеної комфортності
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
not bad for 3 stars hotel
staff, room, price
the hotel has friendly staff and teh price not too expensive. The room is comfortable and have a strategic location. If you want to travelling its near MRT transportation so not hard to find transportation there.
Переглянуто 24 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Amalia з Аруба
Індивідуальний мандрівник
Королівський Делюкс
Зупинявся на 8 ночей в Лютий 2016 р.
You get what you pay for
Generally accommodation in Singapore is expensive so I looked for a place that is not around the popular tourist areas. I also chose porcelain as it's very close to the MRT which we used a lot during our stay. The place was a tiny as what it says in the reviews. Hardly any place or area to put your luggage and we only had small ones. We stayed in deluxe room on the 2nd floor and it was reasonably clean. The room was serviced daily and we get new bottles of water every day. I would chose to stay there again but probably book a bigger room with hope that it would be bigger. No other facilities apart from the spa place that is connected to the hotel. The location is also very close to 3 malls, Chinatown food street and maxwell good centre.
Переглянуто 24 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: