Повернутися до інфо готелю

Хороший 7,1
базуючись на 8327 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 8327 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 7,5
  • Зручності 6,5
  • Розташування 8,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,0
  • Робота персоналу: 7,0
  • Ціна-якість: 6,8
  • Страви/Організація харчування: 5,7
Сортувати за

Evgeniy M. з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2012 р.
Очень маленькая комната
отличный дизайн, милый персонал
Комната на фотографиях выглядит несколько больше, чем есть на самом деле :) На самом деле она действительно очень маленькая. Как ни странно, место есть для всего: мини-шкаф, сейф, бар, раковина. Душ совмещён с туалетом безо всяких загородок. Звукоизоляция никакая.
Переглянуто 01 лютого 2012

Yulia C. з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2011 р.
Отличное расположение, крохотные номера
в 2х минутах от станции метро, район ChinaTown.
Хороший чистый отель. Маленькие номера, но это было ожидаемо. Использовали его только для ночевки.Отличное расположение, все в пешей доступности. Быстрый интернет.
Переглянуто 05 січня 2012

Roman M. з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2011 р.
Удобный отель в хорошем месте
Расположение, цена-качество
Удобное расположение в Чайна-тауне, 1 минута до метро, почти центр. При этом приемлемая цена. Номерочки маленькие, но это Синг, так у них везде. Чисто, современно. Без окна, конечно. Звукоизоляция у дверей слабая, но оель маленький и народ толпами не ходит. Удовлетворены полностью
Переглянуто 02 грудня 2011

Natalia C. з Польща
Сім"я зі старшими дітьми
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2012 р.
Coś strasznego
Lokalizacja
Zacznę od pozytywów. Hotel jest bardzo dobrze zlokalizowany, jest czysty. Pokój był dobrze wyposażony. Niestety, pobyt w tym hotelu był koszmarem. Po pierwsze, pokój jest mikroskopijnych rozmiarów i dwie osoby nie mogą w nim spokojnie przebywać. Nie ma nawet gdzie rozłożyć walizki. Co najgorsze, cały pokój był pomalowany na czarny/ciemno granatowy kolor, włącznie z sufitem. Na dodatek, w pokoju było brak odpowiedniego oświetlenia (jedna lampka z 20 watową żarówką) i nie tworzyło to wcale romantycznego nastroju. Obsługa powiedziała, że jak chcemy więcej światła/lamp, to musimy dopłacić do droższego pokoju, który jest pomalowany na biało. Szkoda, że nie mieliśmy latarki. Nie polecam!
Переглянуто 07 червня 2013

Michal R. з Польща
Група
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2013 р.
Bardzo dobra lokalizacja, bardzo małe pokoje.
Szybki internet WiFi, świetna obsługa, ciekawy wystrój łazienki
hotel w bardzo dobrej lokalizacji (200 metrów do najbliższej stacji metra), w dzielnicy chinatown, powalającej różnorodnością i klimatem. okolica czysta i zadbana. wystrój publicznych pomieszczeń hotelu, takich jak korytarze czy główny hall - ciekawy (ciemna kolorystyka, gra światła, orientalne i porcelanopodobne wzory). bardzo uprzejma obsługa. drukowanie dokumentów płatne, 25 centów singapurskich za stronę (czarno-białe wydruki). budzenie za darmo. wnętrze pokoju - tu już gorzej (na podstawie pokoju 219). niezależnie od tego czy zamówimy podwójne łóżko, czy pojedyncze, będzie to jeden duży, lub dwa małe materace leżące na czymś w rodzaju katafalku. mało miejsca na cokolwiek (przejście, położenie bagaży, etc). łazienki zrobione na zasadzie podzielenia pomieszczenia na dwie części przydymionym lustrem weneckim (w przypadku oparcia się o "ścianę" łazienki, od strony pokoju wszystko widać, jeżeli w łazience zapalone jest światło). sufit - nisko jak na europejskie standardy, w dziwny sposób zrobiony sufit podwieszany - tylko na połowie powierzchni sklepienia. klimatyzacja działa bez zastrzeżeń. butelkowana woda podawana codziennie - w cenie. czajnik oraz kawa i herbata (lipton - taki prawdziwy jak dawniej, a nie tanie resztki jak obecnie w polsce), filiżanki, łyżeczki - w cenie. lodówka - ale bez mini baru, pusta. hałas od strony ulicy - znikomy. światło - tragiczne! jeżlei ktoś musi używać komputera a ma słaby wzrok, to polecam zaopatrzyć się w dodatkowe źródło światła - powodem efektu ciemności są ciemnoniebieskie ściany. biurko jest strasznie wąskie. polecam osobom młodym, którym zależy na tym by gdzieś spać ze spokojem, bez innych osób na głowie. backpackerom lubiącym towarzytwo a mniej zwracającym uwagę na warunki polecam tańsze, aczkowliek mniej schludne miejsca (hostele lub słynne "backpackers inn"). nie polecam osobom starszym i o słabym wzroku (kanty drewnianych ciemnych mebli w połączeniu ze słabym światłem i wąskimi przejściami są zabójcze dla piszczeli).
Переглянуто 18 лютого 2013

Eugene W. з Малайзія
Група
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Additional charges
The room was disappointing in term of size. Too small and have to add $15 for twin beds despite listed request for twin beds during booking. Bath room shower to small and water over spilled to basin area.
Переглянуто 27 серпня 2016

Yasmine A. з Нідерланди
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Reviews about small rooms are not lying
All in all a pretty decent hotel with a good location but small rooms and the opportunity to shower while sitting on the toilet! Let me elaborate. We thought, how bad could it be really? We just need a place to sleep. But it's really small hahaha. There isn't really space for your suitcases. We eventually had to stack them and play jenga everytime we wanted to take something out. Let me tell you: losing suitcase jenga is NOT fun. Also, they put the sink outside the bathroom, which seems a bit weird. Now the bathroom is literally your toilet and the showerhead above your head while you sit on the toilet. Seems to me like you would have sufficient space to close the shower with a curtain if they included the space for the sink. Well anyway we had a good half hour of laughter after discovering the poop-shower combo. It is also pretty hard to find the hotel the first time. The entrance is all blacked out, like you can't really see the inside, but you can see the outside if you're in. From the outside it just looks closed. This may sound unnecessary to say, but you need to press a button to open the automatic door. We were looking for a door handle namely. But the location is great, just walk outside to be greeted by streets full of restaurants, markets, plus a mall and the Chinatown metrostation just around the corner.
Переглянуто 27 серпня 2016

Jen W. з Сінгапур
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good Location / Best Price
☺️
Переглянуто 25 серпня 2016

Marc D. з Канада
Ділова поїздка
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
Satisfactory hotel
Nothing really exciting about the hotel. I found that there was a lack of lighting in my room. It's in Chinatown which is good for the location and restaurants, but it also means rooms are quite small. Still for the price, it's a pretty good deal.
Переглянуто 24 серпня 2016

Marc D. з Канада
Ділова поїздка
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
Relatively good hotel in Singapore
Nothing really exciting about the hotel. I found that there was a lack of lighting in my room. It's in Chinatown which is good for the location and restaurants, but it also means rooms are quite small. Still for the price, it's a pretty good deal.
Переглянуто 24 серпня 2016