Хороший 7,4
базуючись на 24981 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 24981 відгуків
  • Чистота 7,5
  • Зручності 6,7
  • Розташування 8,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,2
  • Робота персоналу: 7,2
  • Ціна-якість 7,2
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за

Kartika з Індонезія
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2013 р.
Perfect!
really near with MRT, 24 hours food court, early cek in
Overall its nice,,, i recommend to those who still not try stay over nights @ this hotel,,,
Переглянуто 20 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Karen з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2013 р.
comfortable and easy access of transportation
mid range price with a comfortable size room for 2
Nothing much unpleasant about the hotel except the aircond is extremely cold. I really like cold but this is really very cold. Perhaps if the rooms were carpet, it would not feel that much cooling.
Переглянуто 20 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jasmine з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2013 р.
Good and convenient
The mrt station is just below the hotel
My stay at V hotel Lavender is good, comfortable but room is quite small. The reception staff is not really friendly. The room I stayed was booked with WiFi but we need to go to the receptionist to get the WiFi password. The password can only be use in 24 hours time which is not really convenient.
Переглянуто 20 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Qiao з Китай
Пара
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2013 р.
Washing room is too small
clean and tidy
In general, the roome is clean and tidy, however, the room is too small to allocate two beds (a big one and small one).The washing room is also small and has no window, it is difficult to take shower for an adult.
Переглянуто 20 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Waikien з Малайзія
Сім'я з маленькими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2013 р.
Pleasant stay
Good location, helpful staff
Переглянуто 20 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Suharman з Індонезія
Сім'я з маленькими дітьми
Трьохмісний номер
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2013 р.
Nice and spacious
Near MRT,comfortable room and near local restaurants
Переглянуто 20 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Soeharjanto з Індонезія
Бізнес-мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2013 р.
value for money
location, hotel staff, bedroom
Great hotel to stay, convenient location and friendly staff
Переглянуто 20 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Tay з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2013 р.
Nice and Clean Hotel
Nice, Clean and Easy Access to MRT
Overall, this is a nice and clean hotel. Best of all, it is just above the MRT.
Переглянуто 20 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

firman з Індонезія
Група
Трьохмісний номер
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2013 р.
Great
Near mrt, near city, great food
Переглянуто 20 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nurcahyatri з Індонезія
Сім'я з маленькими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2013 р.
comfort hotel, near public transport
clean, comfort, near public transport
We enjoy to stay at v, and this second time we stay at v
Переглянуто 20 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: