arrow-up-icon
Повернутися до інфо готелю

Хороший 7,0
базуючись на 787 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 787 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 7,2
  • Зручності 6,5
  • Розташування 7,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,2
  • Робота персоналу: 7,2
  • Ціна-якість: 7,1
  • Страви/Організація харчування: 6,3

Karol G.
Польща
26 лютого 2011
Polecam, dobra lokalizacja
Dobry hotel jak na warunki Azjatyckie, czysto, bardzo dobre śniadanie.
Byliśmy w tym hotelu dwa razy. Jest czysty, śniadania dobre. Bardzo dobra lokalizacja dla tych co lubią łazić po mieście. Jeżeli jedzie się do niego w dwie lub więcej osób to najtaniej wychodzi taxi z lotniska. Ciekawe miejsca dostępne są na piechotę z hotelu.

Dominik M.
Польща
29 грудня 2010
Lepszy na zdjeciach niz w rzeczywistosci .
Nic szczegolnego go nie wyroznia
Ulica przy ktorej sie znajduje była bardzo glosna.
Witam Ze podobna cene mozna miec duzo lepszy hotel. Zdjecia lepsze niz rzeczywistosc. Hotel znajduje sie przy bardzo glosnej ulicy . To co moge powiedziec dobrego to lokalizacja do wypadów na China Town . Hotel niczym sie nie wyroznia.

Agnieszka B.
Польща
27 листопада 2009
Miramar - listopad 2009
bardzo mila obsluga, blisko do glownych atrakcji turystycznych, bardzo dobra jakosc w stosunku do ceny
halas z glownej ulicy
Hotel polozony bardzo blisko Grand Palace, mozna dojsc tam na piechote, nie lezy bezposrednio na Kao San Rd ale to akurat uwazam za zalete. Tuk tukiem mozna tam dojechac za ok 40 Bahtow. Bardzo mila i pomocna obsluga. Mozna za darmo przechowac bagaze (np kurtki zimowe). Czysto i bezpiecznie. Za taka cene - wysoka jakosc. Polecam. Jedyny minus to halas z glownej ulicy i malo knajpek w okolicy.

Robert W.
Польща
21 листопада 2009
Hotel Miramar
miła obsługa, dobra lokalizacja
hałas
Hotel ma dobrą lokalizację, obsługa bardzo miła. Niestety za oknami jest tak duży hałas, że trudno w nim spać

Agnieszka P.
Польща
12 листопада 2009
przyzwoity hotel w historycznym centrum
lokalizacja-10-15min pieszo od głównych atrakcji turystycznych; ładny, nowoczesny wystrój; miła obsługa;
głośno z powodu hałasów z ulicy; dość ubogie wyposażenie (brak czajnika); brak darmowego internetu dla gości; uboga oferta TV - po ciężkim dniu można zrelaksować się bądź przy kanałach religijnych bądź arabskich;
fajny hotel, dobrze prezentujący się z zewnątrz jak i wewnątrz. miła obsługa, dość dobrze mówiąca po angielsku. Nie najlepsze miejsce dla ciepiących na bezsenność lub mających lekki sen - hałasy z zewnątrz skutecznie utrudniają zaśnięcie. Nie pomoże w tym telewizja z bardzo ubogą ofertą nieatrakcyjnych kanałów i brak możliwości przygotowania sobie ciepłego napoju

Lee J.
Малайзія
16 червня 2016
Comfortable hotel
the room are clean and comfortable .

Minh D.
В'єтнам
09 червня 2016
Cleanning hotel
Good, will come back and good to recommend to my friend

Lau W.
Малайзія
18 травня 2016
Roaches In The Room
Imagine opening the door, turning on the lights and a family of roaches welcoming you. At least they were smiling, something the reception lacks.

Ngo N.
В'єтнам
18 квітня 2016
Friendly staffs, Good breakfast, suitable mini bar.
and free wifi in bed room.

Gary C.
Швейцарія
05 квітня 2016
Excellent staff, clean and safe
Good value close to chinatown and the seafood restaurants. Very nice and polite staff, rooms are clean and spacious.