Дуже хороший 7,7
базуючись на 194 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 194 відгуків
  • Чистота 7,8
  • Зручності 7,0
  • Розташування 8,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,2
  • Робота персоналу: 7,8
  • Ціна-якість 7,8
  • Страви/Організація харчування: 6,4
Сортувати за

Thanyalak з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Одномісний номер
Зупинявся на одну ніч в Червень 2014 р.
Short stay just 1night.
Good location. Many cheap restaurants nearby. Nice staff.
Not sleep well as noisy pub&bar around the hostel.
Переглянуто 10 червня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

David з Великобританія
Пара
Одномісний Півлюкс
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2014 р.
Couldnt wait to leave
Leaving
Staff not friendly room poor condition bar next to hotel noisy all night
Переглянуто 04 березня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

chaiya з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Одномісний номер
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2014 р.
I am very disappointed to select this hotel.
Nothing
Room is not same to the picture they show. Room like a toilet. I check in an then have to go out for next hotel nearby. I cannot refund as the condition was agree with agora so waste money there.
Переглянуто 19 лютого 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

WIRACH з Таїланд
Бізнес-мандрівник
Одномісний номер
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2013 р.
Good
Good
Good and smart nightlife in Chiangmai with comfortable room
Переглянуто 19 лютого 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

VARALEE з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Одномісний Півлюкс
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2013 р.
Clean, Quiet, Privacy, Good Location
Price, Clealiness, Privacy
Ok with the equipment water and space, I can leave my luggage over 9 hrs before flight without complain
Переглянуто 28 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kim з Нова Зеландія
Індивідуальний мандрівник
Одномісний номер
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2013 р.
Good
Clean good size
Переглянуто 05 жовтня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Egkarach з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Одномісний номер
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2013 р.
convenience & in city
in city, near night life, convenience
easy to access from airport taxi to hotel (in city nimmarnhemin road), easy to get around new happening around there (coffee, food international or local, spa & massage), easy to walk or bike
Переглянуто 25 вересня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Juthamas з Таїланд
Сім'я з дорослими дітьми
Одномісний Півлюкс
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2013 р.
disappointed
downtown location, budget hotel
Room wasn't clean enough and a bit noisy from the bar next door. Room's totally different from the agoda photo website. If u need the stopover and budget hotel is ok if comparing by the price.
Переглянуто 19 вересня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Juthamas з Таїланд
Сім'я з дорослими дітьми
Одномісний номер
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2013 р.
nightlife location and backpacker hotel
good location
the room was not clean enough and the door didn't working properly make me feel uncomfortable and unsafety. Also the shower tab was broken and we have to shower in the other room instead. The hotel locted beside pub and restaurant so a bit noisy during nightime.
Переглянуто 19 вересня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Porrawat з Таїланд
Пара
Одномісний номер
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2013 р.
it is very nice boutique hotel
good location, nice design, very convenience
The location was great I can walk around there to have good food and nightlife
Переглянуто 21 серпня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: