Хороший 7,3
базуючись на 2440 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 2440 відгуків
  • Чистота 7,4
  • Зручності 6,6
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,4
  • Робота персоналу: 7,4
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 6,0
Сортувати за

klaus з Німеччина
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
good choice if offer below 500 bht
good size rooms
I stay here quite often as the location suits me.rooms are of good size. Prices are up and down a lot sometimes more than double compared to promotion offers. Balcony are closed by glass so there is no real fresh airflow
Переглянуто 17 грудня 2014

Duangruethai з Таїланд
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2012 р.
Good
comfy convinience and clean
Good and value for money
Переглянуто 15 грудня 2014

Artit з Таїланд
Група
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Листопад 2014 р.
It's ok.
Clean/ good location/ ok
Ok
Переглянуто 11 грудня 2014

Prannutcha з Таїланд
Сім'я з дорослими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
Not too bad
Location
Good location Need more clean
Переглянуто 08 грудня 2014

Pornpimol з Таїланд
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
-
-
-
Переглянуто 04 грудня 2014

John з США
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 9 ночей в Листопад 2014 р.
Good Stay
Location,Good staff
Great Location and very low keyed. I wish they had a decent buffett for breakfast. My second stay here and will stay again!
Переглянуто 28 листопада 2014

Yong з Сінгапур
Сім'я з дорослими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
Clean Great budget hotel
Clean Budget Spacious
Great Budget Hotel. Spacious & Clean. Fair location but can take 20-30baht Tuk Tuk to most night market shopping malls around Chiang Mai. Excellent if you want a good rest. Hotels at night market very convience but very noisy.
Переглянуто 26 листопада 2014

jie з Китай
Сім'я з дорослими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2014 р.
JUST SO SO
JUST SO SO
JUST SO SO
Переглянуто 25 листопада 2014

frank з Австралія
Сім'я з маленькими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 6 ночей в Листопад 2014 р.
Value for price
Value price big room safe
It was good
Переглянуто 25 листопада 2014

chris з Канада
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2014 р.
Affordable, Clean Hotel in Chiang Mai
location, price, cleanliness
Cheap hotel within walking distance of all you will want to see and do within Chiang Mai. The hotel is affordable AND clean- I would stay there again.
Переглянуто 25 листопада 2014


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: