Повернутися до інфо готелю

Хороший 7,3
базуючись на 2408 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 2408 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 7,4
  • Зручності 6,6
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,4
  • Робота персоналу: 7,4
  • Ціна-якість: 7,9
  • Страви/Організація харчування: 6,0
Сортувати за

Evgeny R.
Російська Федерація
26 листопада 2010
Хорошее соотношение цена\качество.
Очень просторные и чистые номера, удачное расположение, нет никаких насекомых в номере.
Интернет в номере платный - 100 бат в сутки, на завтрак возят в соседний отель, но завтраки нормальные. Нет сейфа в номере, только на ресепшн.
Отель в целом понравился, по соотношению цена\качество думаю один из лучших в Чианг-Мае. Расположен довольно удобно - до Тафае ворот в старый город идти минут 7. Думаю, что отель можно смело рекомендовать.

Katarzyna K.
Польща
29 серпня 2013
naprawdę fajny hotel blisko centrum
dość ładny, bliskość atrakcji, tani
W hotelu spędziliśmy cztery noce. Braliśmy wycieczki fakultatywne po okolicy w recepcji i nie było problemów. Obsługa hotelu bardzo pomocna. Generalnie dużo zwiedzaliśmy, bo miejscowość wyjątkowo turystyczna z dużą ilością zabytków świątyń i innych atrakcji. Wybraliśmy się też na naukę gotowania, warto choć szału nie ma. Hotel blisko centrum, zdala od zgiełku ulicznego choć jednego dnia przeszkadzało nam ciągłe szczekanie psów. Naprawdę warto, polecam!

Agnieszka B.
Польща
27 листопада 2009
Royal Panerai - listopad 2009
blisko do centrum, mila obsluga, duze pokoje, dobra jakosc w stusunku do ceny
wolne polaczenie internetowe
Hotel polozony blisko centrum, mozna dojsc na piechote, w uliczce odchodzacej od glownej drogi, nie przeszkadza wiec halas. Pokoje czyste. Mila obsluga. Na nocny bazar mozna dojechac tuk tukiem za ok 40 Bahtow. Sniadania w formie szwedzkiego stolu (troche jedzenia lokalnego, troche europejskiego). Mozna sie spokojnie najesc aczkolwiek codzienne jest to samo. Dobra jakosc w stosunku do ceny. Polecam.

danilo O.
Хорватія
29 січня 2012
Lovely hotel and service with a smile"
best features of the hotel,
sve pohvale za hotel i za osoblje.preporucio bi ga svakome ko dodje u Chang Mai

Citra L.
Індонезія
28 серпня 2016
Good hotel
Nice place. Keep clean and more better.

neha P.
Великобританія
28 серпня 2016
Lovely
Was great a great location just a 5/10 min walk to the east gate. Loads of food around. The hotel was really cheap and really clean! However the staff seemed quite rude on arrival and during our stay. Other than that it's great :)

Marco C.
Італія
22 серпня 2016
Good
Good Hotel

Junho L.
Південна Корея
21 серпня 2016
satisfied
value for money and has bathtub

Carolina B.
Філіппіни
21 серпня 2016
Affordable hotel in the city
Our room was big and there's a lot of room for everything. The hotel was in the corner of the city, about 10 minutes walk. It was worth it. I will definitely go back and stay longer.

munyaradzi K.
Німеччина
20 серпня 2016
Pleasant quiet hotel
Our stay was pleasant enough and staff were all friendly and spoke English. Everything was clean and they clean the rooms everyday. Definitely cheaper booking through the internet as their prices are higher when you book in person.