arrow-up-icon
Повернутися до інфо готелю

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Усі відгуки (1819)

Ділова поїздка (72)

Поїздка вдвох (493)

Індивідуальний мандрівник (832)

Сім"я з малими дітьми (56)

Сім"я зі старшими дітьми (83)

Група (283)

Приємний
6,9
із 1819 відгуків
Умови перебування в готелі/Чистота:
6,6
Зручності
6,3
Розташування
7,6
Комфортність номерів/Стандарт:
6,9
Робота персоналу:
6,5
Ціна-якість:
8,2
Страви/Організація харчування:
5,6

3,3 ADAM T.
Poland
24 лютого 2016
Karaluchy pod poduchy.......
Lokalizacja
Jak ktoś lubi karaluchy to polecam. W pokoju na parterze mnóstwo wielkich karaluchów. Znajomi na parterze znaleźli pod poduszką jak kładli sie spać. Pani w recepcji zdziwiona że są karaluchy, oznajmiła że nie ma wolnych pokoji i może dać nam spray na karaluchy (akurat był pod ręką). Po pokazaniu zdjęć 10 karaluchów w łazieńce i zagrożeniu że umieścimy je w necie - pokój sie znalazł na 4 pietrze - mniejszy ale bez karaluchów. Hotel stary i zniszczony ale za tą cenę jak sie dostanie pokój na górnych piętrach to 1-2 noce da sie przemeczyć - elephant nature park ze słonikami rekąpensuje wszystko.

7,3 rafal W.
Poland
30 січня 2012
Czysty i przyjemny hotel za niską cenę
czystość, lokalizacja
Hotel położony w niezbyt pięknej okolicy, w pokoju cicho, wygodne łóżko, darmowy internet, ogólnie pozytywnie

5 Aleksander H.
Poland
28 вересня 2009
Hotel w Chang Mai
Polożony blisko chińskiej dzielnicy, blisko do starej części, bardzo miła obsługa, mimo ,że nie ma śniadania to rano można napić się kawy i zjeść tosta z dżemem,
okolica nie jest zbytnio zachecajaca, ale znajac Azję nie jest tak źle
Polożony w chińskiej dzielnicy, blisko do starej części, bardzo miła obsługa, mimo ,że nie ma śniadania to rano można napić się kawy i zjeść tosta z dżemem, jezeli sie wypożycza samochód łatwy dojazd z obwodnicy, hotel ma własny parking, jak w większości hoteli codziennie wymieniaja reczniki i pościel, pokoje z klimatyzacją, łazienki czyste, ale kafelki sa troche stare, mozna skorzystac z internetu, niedaleko stacja beznynowa na ktorej znajduje sie sklep TESCO, ale nie maja alkoholu, obok nocny bazar w chińskiej dzielnicy, nie ma problemu aby coś zjeść,

3,3 Vladimir P.
Serbia
13 лютого 2016
Los izbor
moozda lokacija
uopste nismo zadovoljni hotelom, osoblje je veoma bezobrazno i lose se ophodi prema gostima ...

4,8 Lenna S.
United States of America
22 квітня 2016
The hotel from the Shining
There are some things that are good: it's cheap, there's hot water & good water pressure, plus the AC works, though it's not very strong. Wifi is almost passable. It's not very far from the old square of Chiang Mai. The staff are indifferent/slightly hostile toward guests. When we checked in they had no record of our reservation and I had to turn on my laptop to find it before they'd check us in. They made no effort whatsoever to find our reservation, just sat and stared at us until we were able to get on their wifi and show them our confirmation email, so if you can you should bring a printed confirmation. Also, despite their weird location they don't have maps and they don't give you directions when you ask for them: Me: Where's 7/11? Them: Go out and turn left. Me: Turn left, then go straight? Them: Yes. Not even close to accurate directions, plus she was very obviously annoyed with me. I think it's an old hospital that's been converted into a hotel and that's why it's so creepy, sterile and in such bad shape. On the other had, it's very cheap, so you get what you pay for. I wouldn't stay here again, I'd pay 2 more dollars a night and stay in the charming old city.

3,6 Chris M.
United Kingdom
19 березня 2016
Bad
Totally unhelpful and rude staff. Would not recommend.

3,3 ANANTACHAI W.
Thailand
24 лютого 2016
only the location is good
location price
the room was not that clean. only location is good. you get what you pay for, then pay a bit more to get better thing.

9,2 YING Z.
China
11 березня 2016
pretty good and clean
pretty good and clean

3 Junghyun L.
South Korea
01 лютого 2016
OMG
Location.
No hot water Unstable Wifi Unkind staffs Cold room

6,4 Randy M.
Canada
27 січня 2016
It's good enough for the $
Wireless sucks! Staff indifferent(reception). You get clean towels and sheets everyday and 2 soaps and roll of tp wether you need or not.