Повернутися до інфо готелю

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 258 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 7,7
  • Зручності 7,1
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,2
  • Робота персоналу: 7,6
  • Ціна-якість: 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,0
Сортувати за

ALEXANDER S. з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2012 р.
хороший отель для ночевки перед рейсом
5 мин на машине от аэропрта
Очень хороший отель с своей ценовой категории, большые комнаты с плазмой, кондеем, душем с горячей водой и маленьким балкончиком. В номере есть холодильник, шкаф. Потянет на твердые 3 звезды, если не на 3+.
Переглянуто 08 січня 2013

Alexander U. з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2012 р.
Хорошее расположение
Тихий, уютный и расположен рядом с аэропортом
Подходит для остановки на одну ночь. Останавливались всей семьей. Номер чистый и без запахов сырости. Все необходимое имеется.Приветливый персонал, выполнял все запросы по требованию. Завтракать не пришлось улетали рано утром. Но вечером ходил за покупками до ресторана, вполне устроило и меню и цены в нем. Утром подвезли до здания аэропорта, хотя я их об этом не просил. Время было 5 утра. Очень понравилась услуга, все были довольны. От отеля до здания аэропорта пешком идти 5 минут. Так что можно остановавливаться если есть ранний вылет и ехать до аропорта например около 1 часа. Очень удобно.
Переглянуто 12 грудня 2012

MIROSLAW A. з Польща
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2012 р.
Idealne miejsce przed wylotem
położenie blisko lotniska,czystość w pokojach
Idealne miejsce dla osób chcących odpocząć przed długim lotem. Pokoje czyste i schludne,personel bardzo życzliwy,zapewniony bezpłatny transfer luksusowym busem na lotnisko.Warty swojej ceny
Переглянуто 02 січня 2013

garry B. з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good value for money
Just a 1 night stay.
Переглянуто 20 серпня 2016

Cherie C. з Великобританія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Basic and close to airport
Emailed the hotel for free pick up service but no one turned up. It's fortunate that it's very close to airport with only less than 10 mins walk
Переглянуто 11 серпня 2016

donald L. з Великобританія
Група
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
great place to stay for late arrival
Our group arrived in phuket airport after midnight and needed a place to stay for the night before heading to our next destination. This place was ideal for this purpose it is located very close to phuket airport, staff was very friendly, the rooms are spacious and clean. Also in the morning the desk staff arrange a taxi to take us to villa. Overall review it was good value for money, when I return to phuket i will stay here again if arriving in phuket late at night.
Переглянуто 03 серпня 2016

Kin L. з Гонконг
Сім"я з малими дітьми
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
First time to Phuket with my 3 childs
Clean and tidy.Walk only 10 mins from airport to hotel.
Переглянуто 31 липня 2016

Choi S. з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Next time never not use
Dirty bedding If the hotel to sleep in clothes you wear
Переглянуто 28 липня 2016

Seok L. з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
Clean, Good for price
Its good to use for a day nearby airport. Clean, Good for price. There is a convenience store 5minutes for a walk.
Переглянуто 13 липня 2016

Sondra M. з США
Група
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
What a nice suprise!
our flight arrived in Phuket late at night so we just wanted to get our rental car and stay someplace close, no matter what it was like. This place was clean, comfortable and quiet despite being only about 200 meters from the airport exit. The restaurant attached was very nice and delicious. I would definite book here again when flying into Phuket late.
Переглянуто 07 липня 2016