Дуже хороший 7,5
базуючись на 270 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 270 відгуків
  • Чистота 7,7
  • Зручності 6,9
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,2
  • Послуги 7,7
  • Ціна-якість 7,7
  • Страви/Організація харчування: 6,0
Сортувати за

Sergey з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
Двомісний
Зупинявся на одну ніч в Березень 2013 р.
Удобно переночевал
Близость к аэропорту, хорошая постель, достаточно тихо
Я прилетел ночью , отель находится в 500 метрах , это очень удобно. Утом мне надо было встретить своих друзей , вставать рано не нужно , потому что 5 минут и я в аэропорту. Хороший чистый номер, удобная кровать , кондиционер, нормальная звукоизоляция . Хорошо отдохнул, принял душ и с новыми силами уехал. Рекомендую этот отель для тех кому надо ппереночевать близко к аэропорту.
Переглянуто 19 березня 2013

ALEXANDER з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2012 р.
хороший отель для ночевки перед рейсом
5 мин на машине от аэропрта
Очень хороший отель с своей ценовой категории, большые комнаты с плазмой, кондеем, душем с горячей водой и маленьким балкончиком. В номере есть холодильник, шкаф. Потянет на твердые 3 звезды, если не на 3+.
Переглянуто 08 січня 2013

Alexander з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
ВІП номер
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2012 р.
Хорошее расположение
Тихий, уютный и расположен рядом с аэропортом
Подходит для остановки на одну ночь. Останавливались всей семьей. Номер чистый и без запахов сырости. Все необходимое имеется.Приветливый персонал, выполнял все запросы по требованию. Завтракать не пришлось улетали рано утром. Но вечером ходил за покупками до ресторана, вполне устроило и меню и цены в нем. Утром подвезли до здания аэропорта, хотя я их об этом не просил. Время было 5 утра. Очень понравилась услуга, все были довольны. От отеля до здания аэропорта пешком идти 5 минут. Так что можно остановавливаться если есть ранний вылет и ехать до аропорта например около 1 часа. Очень удобно.
Переглянуто 12 грудня 2012

MIROSLAW з Польща
Поїздка вдвох
Двомісний
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2012 р.
Idealne miejsce przed wylotem
położenie blisko lotniska,czystość w pokojach
Idealne miejsce dla osób chcących odpocząć przed długim lotem. Pokoje czyste i schludne,personel bardzo życzliwy,zapewniony bezpłatny transfer luksusowym busem na lotnisko.Warty swojej ceny
Переглянуто 02 січня 2013

Man з Гонконг
Поїздка вдвох
Двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Near airport
Near airport
Переглянуто 17 вересня 2016

Nils-Christian з Китай
Поїздка вдвох
Двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
pretty good
Pretty pretty good good
Переглянуто 15 вересня 2016

Chee з Гонконг
Група
Апартаменти (3 дорослих)
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
2nd Visit - Perfect Location & Nice Staff
This is our 2nd visit to this hotel. Location is perfect and staff are nice. Wrote a email to them for airport pickup few hours in advance, there staffs already waiting for us when we stepped out of Phuket airport. Room is clean with a small patio. With this pricing, the room is satisfy for us. Nice hotel for having a night flight or transfer the other day! Will definitely stay here the next time!
Переглянуто 04 вересня 2016

garry з Австралія
Поїздка вдвох
Двомісний
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Good value for money
Just a 1 night stay.
Переглянуто 20 серпня 2016

Cherie з Великобританія
Поїздка вдвох
Двомісний
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Basic and close to airport
Emailed the hotel for free pick up service but no one turned up. It's fortunate that it's very close to airport with only less than 10 mins walk
Переглянуто 11 серпня 2016

donald з Великобританія
Група
Двомісний
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
great place to stay for late arrival
Our group arrived in phuket airport after midnight and needed a place to stay for the night before heading to our next destination. This place was ideal for this purpose it is located very close to phuket airport, staff was very friendly, the rooms are spacious and clean. Also in the morning the desk staff arrange a taxi to take us to villa. Overall review it was good value for money, when I return to phuket i will stay here again if arriving in phuket late at night.
Переглянуто 03 серпня 2016


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: