Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 373 відгуків
  • Чистота 8,3
  • Розташування 7,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,2
  • Робота персоналу: 8,1
  • Ціна-якість 8,4
  • Страви/Організація харчування: 6,4
Сортувати за

Sergey з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Зупинявся на 6 ночей в Березень 2013 р.
Очень понравился Отель.
Номер, возможность купить экскурсии тут же, трансфер в Аэропорт, приятный персонал.
Очень понравился отель, номер с видом на горы, достаточно тихо, чисто. Приятный и вежливый персонал. Спасибо, Плой - хозяйке отеля.
Переглянуто 22 травня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Timofey з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Двомісний делюкс з балконом
Зупинявся на 7 ночей в Лютий 2013 р.
Отличные номера, но далековато от пляжа.
отличный номер, уборка каждый день, приветливый, отзывчивый персонал, при отеле турагенство, байки на прокат - это удобно
Отдыхали с девушкой в феврале 2013 года. Об отеле и персонале см. выше! Все очень понравилось! Всем советую этот отель! Идеальное соответствие цены и качества!
Переглянуто 19 лютого 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Masroor з Пакистан
Група
Двомісний делюкс з балконом
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2015 р.
This is my Second stay at DDC House .
Very very friendly staff . Dont have to worry abt any thing all the think you will get at the hotel .. Trips laundery scooty etc
Best hotel to live in . New room every thing superrrr ..
Переглянуто 29 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

yamin з Малайзія
Поїздка вдвох
Двомісний поліпшений номер
Зупинявся на 3 ночей в Вересень 2015 р.
It's good and comfortable.
Clean, view and comfort
We enjoyed it.
Переглянуто 06 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Say з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Двомісний поліпшений номер
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2015 р.
Great Hotel. Quiet convenient location
Well Located, good service, convenient
convenient, quiet nice hotel. I like the design of the place. Nice comfortable bed.. =)
Переглянуто 20 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ariel з Аргентина
Поїздка вдвох
Двомісний поліпшений номер
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
very good for the price
location , price , clean
we stayed here for 6 nights, its 15 minutes walking distance to the beach. which is better, close to the beach usually is really noisy. the room looking oposite for the street are really calm during the night.
Переглянуто 29 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kathryn з Австралія
Сім"я з малими дітьми
Двомісний поліпшений номер
Зупинявся на 4 ночей в Травень 2015 р.
Great value in a great location
Price, location, staff.
Very cheap price, room was clean and comfortable, location was very handy with several mini-marts and restaurants nearby. Staff we always friendly and helpful. I would definitely stay here again.
Переглянуто 04 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Christopher з Австралія
Ділова поїздка
Двомісний поліпшений номер
Зупинявся на 7 ночей в Травень 2015 р.
Home away from home
Friendliness, cleanliness and helpfulness
I have stayed at DDC House many times and the manager Ploy treats every guest like they are her own family. No request or problem is to hard for her to solve. DDC House, home away from home in Patong.
Переглянуто 24 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nicolas з Аргентина
Індивідуальний мандрівник
Двомісний поліпшений номер
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
Valué money
A little bite far
Переглянуто 29 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

WAN з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний делюкс з балконом
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2015 р.
Value for money.
Location, clean spacious room & WiFi
UP: The room was spacious & clean. Internet speed was good. Staff were very friendly & helpful. 15 minutes walk to Jungceylon Mall, Bangla Street & the beach. Better to rent a scooter. Hotel provides scooter rental at 250B/day. Restaurants are nearby. Overall, satisfied with the hotel. DOWN: No elevator as I was given the room on the 5th floor. However, it's ok for me but not for the elderly.
Переглянуто 26 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: