Фантастичний 8,1
базуючись на 1304 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1304 відгуків
  • Чистота 8,5
  • Зручності 8,4
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Робота персоналу: 8,4
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,3
Сортувати за
Перевірені відгуки

ziru з Китай
Бізнес-мандрівник
Делюкс з доступом до басейну
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
带泳池
我们定了带泳池房,相当唔错,不过泳池葛台阶系好容易刮脚,要小心,总体很不错,周围很安静,行出5分钟,都有好多店铺,住了三个晚上,很好!
Переглянуто 26 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

jing з Китай
Сім'я з дорослими дітьми
Делюкс з доступом до басейну
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
淡季性价比高
带着家人,一共六人出行。可能是淡季原因,定的泳池房间一晚加上税费350元左右,都觉得性价比还不错。距离卡塔海滩步行10-15分钟,沿途有小饭馆,可以打包。价格都不算贵。酒店可以提供叫车服务,人多的话叫车还是比较合算的。唯一一点不太好的地方是我们入住时房间就一个小勺,没太在意,结果退房时让我们赔偿,最后赔了40泰铢。钱不多,心里有点不舒服。建议大家进房间时先看看有没有什么明显缺少的,提前告诉服务人员。酒店对面的小饭馆味道还不错,有中文菜单。
Переглянуто 22 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

xueqin з Китай
Пара
Делюкс з доступом до басейну
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
满意
住了三晚,总体满意。1.前台大叔帮忙提送行李很好,笑容满面为我们着想。2.酒店餐厅不错,有点餐,炒饭炒面都不错,西瓜沙冰好喝,跟外面价钱差不多,便宜。3.泳池房很爽,可惜我不会游泳,哈哈哈。4.离沙滩不远,可惜我们没有去。
Переглянуто 19 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Shuyuan з Китай
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
挺喜欢游泳池的
满意
Переглянуто 19 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

yi з Китай
Сім'я з маленькими дітьми
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
与期望值还是差了那么一点点,不推荐标准房。
在网上订的时候就是冲着他家的花园环境去了,但是标准房太差了,厕所没窗,又闷!!在外面看了他们的泳池房和别墅房感觉还可以,但是性价比不高,幸好我们只定了一晚。后来我们去卡塔海滩那边现定的酒店,感觉环境比他家的好,离海边更近,关键价格还比他家的便宜不少!!如果不是旺季,建议可以去那边亲自去选酒店,因为那边的酒店实在太多了,而且价格绝对比网上便宜些!
Переглянуто 13 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

XUE з Китай
Індивідуальний мандрівник
Делюкс з доступом до басейну
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
性价比还不错
环境不错
还不错,我和妈妈两个人。住了两个晚上,第一晚住的通泳池的,第二晚住的别墅房。都还不错,环境也挺好的。
Переглянуто 13 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

XUE з Китай
Індивідуальний мандрівник
Вілла Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
性价比还不错
环境、泳池都不错
还不错,我和妈妈两个人。住了两个晚上,第一晚住的通泳池的,第二晚住的别墅房。都还不错,环境也挺好的。
Переглянуто 13 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

wen з Китай
Сім'я з маленькими дітьми
Вілла Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
适合带孩子入住
很有风情,对面的餐馆很好吃
前台的check in的人员态度很差,看到我们三个人,就要加钱,我们说加钱问能不能同时房间升级,他说要么付钱,要么睡外面。。。我们第二天要去浮潜,说能不能延长退房,给钱都可以,他很生硬的说不行。酒店离海滩真的很远,要坐车,不过整个院子还是很有风情,就是装修有点陈旧,床也不舒服,适合带全家入住,在院子里可以散步
Переглянуто 11 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

wanting з Китай
Індивідуальний мандрівник
Вілла Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2016 р.
一次舒服的入住
员工很热心,酒店环境是自己喜欢的,绿植很多,郁郁葱葱,经常能听到清脆的鸟鸣,很舒心,推开门就是一个精巧的泳池,池水比较干净,不外出时坐在躺椅上泡酒店都觉得很惬意。
Переглянуто 10 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

le з Китай
Пара
Вілла Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2016 р.
第二次去了,很喜欢酒店的房子,游泳池,鸡蛋花
环境
Переглянуто 24 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: