Фантастичний 8,2
базуючись на 1318 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1318 відгуків
  • Чистота 8,4
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,2
  • Робота персоналу: 8,2
  • Ціна-якість 8,4
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за
Перевірені відгуки

LIN з Китай
Поїздка вдвох
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2015 р.
Kata Palm Resort
服务
帮朋友定的,她说挺不错
Переглянуто 30 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

yu з Китай
Поїздка вдвох
Номер підвищеної комфортності з видом на басейн
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2015 р.
整体一般
服务不错
客房比较旧,网速慢,两泳池无法使用,体验一般
Переглянуто 20 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

xin з Китай
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеної комфортності з видом на басейн
Зупинявся на 5 ночей в Серпень 2015 р.
此行最具性价比的度假村
高大上,环境很美,很舒适
高大上,环境很美,很舒适,已经推荐好几位朋友入住了。。。
Переглянуто 13 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kun з Китай
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеної комфортності з видом на басейн
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2015 р.
前台服务不太好,地理位置一般,房间潮湿
感觉没有
第一天从机场到酒店,酒店前台的人态度特别不好,说一堆东西然后还要求交3000B作为押金,也是没谁了!这个酒店无线包括房间简直差的可以,基本不能用,再说房间,房间特别潮湿,被子基本上得用电风吹吹很久,这样也算是4星级酒店唉…普吉岛上不管到哪里,坐车都特别贵,起码800B,太可怕了~下次来再也不到这了,又贵又坑!
Переглянуто 08 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

BINGYU з Китай
Індивідуальний мандрівник
Делюкс з доступом до басейну
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2015 р.
Kata Palm Resort
早餐还可以,直通泳池还不错,离海滩7分钟左右吧!
直通泳池房间真的很潮,一进屋一股地下室的味道。潮到我一个海边长大的人都觉得被褥都是湿的,一侧墙壁上摸上去都是湿嗒嗒的,房间的纸巾潮的都软了,Wi-Fi晚上基本上不去,设施有点旧,房间灯光很昏暗。办理入住和退房超级没有效率,我们在办理入住时前台服务人员说没房了,一直推荐我们去住另外一家新开的酒店,结果当时在上网一查那家酒店同房型价钱和我付的差了700多块,让我觉得有种被骗的感觉。后来直到我说如果你不让我住在这里,我就只好打电话给agoda才最后说让我们先住下考虑考虑!除了直通泳池,真的没有值得推荐的!
Переглянуто 05 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

zhijun з Китай
Поїздка вдвох
Номер підвищеної комфортності з видом на басейн
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2015 р.
环境不错位置还可以
环境 态度 舒适度
Переглянуто 03 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

guyue з Китай
Сім"я з малими дітьми
Номер підвищеної комфортності з видом на басейн
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2015 р.
酒店很好,性价比很高,很喜欢,还会再来
早餐,客房,周围环境
住宿体验不错,服务态度很好,以后还会再来,淡季价格好便宜,离卡塔海滩不远,周围很方便,客房很干净,很大
Переглянуто 31 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

TIANSHU з Китай
Індивідуальний мандрівник
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2015 р.
酒店环境不错,泰国风
环境,位置,泳池
整体的感觉就是泰国风,大堂,房间。定的房间算是整个酒店最好的位置了,一层,阳台出去就是泳池,泳池不深,比较大。酒店位置离海滩10分钟步行,周围餐馆很多,message也很多。不足的是酒店wifi很差,总短线而且很慢,早餐因为餐馆是开放式的,会有苍蝇之类的,看上去不是很干净。
Переглянуто 29 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

QIAN з Китай
Сім"я зі старшими дітьми
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2015 р.
性价比很高,值得推荐
服务,餐饮,游泳体验
性价比非常高,非常值得推荐。
Переглянуто 27 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

XINLING з Китай
Індивідуальний мандрівник
Делюкс З виглядом на басейн
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2015 р.
好酒店 环境不错,便宜,性价比很高。
服务态度非常好,会讲中文,地理位置好,环境好
很棒,还是值得推荐的!
Переглянуто 24 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: