Дуже хороший 7,9
базуючись на 496 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 496 відгуків
  • Чистота 8,4
  • Зручності 7,1
  • Розташування 8,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,0
  • Послуги 8,0
  • Ціна-якість 8,3
  • Страви/Організація харчування: 5,8
Сортувати за

Karen з Вірменія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 5 ночей в Лютий 2011 р.
хорошее месторасположение
уютный, маленький отель, хорошее месторасположение
Маленький отель недалеко от моря и развлеакательных заведений. Он находится в нескольких минутах ходьбы до улицы Бангла и торговых центров.Большие просторные чистые номера, и каждый день аккуратно убирают в номере.Магазины и рестораны на ходятся недалеко от отеля.Ненавязчивый и приветливый персонал,как раз один из тех отелей, который нужен для отдыхающих на Пхукете и вообще в Таиланде,так как в отеле только ночуешь.Очень удобен для молодых, которые не намерены весь отпуск провести в отеле.
Переглянуто 21 лютого 2011

Wei з Китай
Сім'я з дорослими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Great stopover
We arrived at midnight looking for a place to sleep for several hours. So its the best place, the staff actually waited for our check in at 3am!
Переглянуто 18 вересня 2016

Noorzareith з Малайзія
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 5 ночей в Серпень 2016 р.
This hotel is superb
Very close to main attractions, and other facilities in patong beach. This hotel cleanliness is top notch. wifi connection is super fast, staffs are friendly.
Переглянуто 02 вересня 2016

Richard з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 7 ночей в Серпень 2016 р.
1 week stay for 3rd time
Had problem with first room with A/C very poor. Moved to new room with was fine. My brothers room had same problem A/C not cooling room and also bad smell at times like sewage in his room backing up. Great location friendly staff
Переглянуто 27 серпня 2016

songphon з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
big room
all oke
Переглянуто 14 липня 2016

Thitiya з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Great hotel
I stay here for 2 night. the room is so big and great bed. It's 8 min walk to Patong beach, close to Bangla ,Junceylon,family mart and gay bars. Its quiet soi. the receptionists are nice too.Definitely I will stay here again if I'm in Phuket.
Переглянуто 07 липня 2016

Thitiya з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Awesome place
I stay here for 2 night. the room is so big and great bed. It's 8 min walk to Patong beach, close to Bangla ,Junceylon,family mart and gay bars. Its quiet soi. the receptionists are nice too.Definitely I will stay here again if I'm in Phuket.
Переглянуто 05 липня 2016

TSE з Гонконг
Група
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2016 р.
Good Services and Location
Hotel has a good services, room is really nice in good location.
Переглянуто 15 червня 2016

KOON з Сінгапур
Пара
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Березень 2016 р.
Short Trip
Patong Beach
Переглянуто 27 березня 2016

Peter з Австралія
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 10 ночей в Березень 2016 р.
Not clean
Clean sheets and towels every day Room was cleaned every day but not very well sink was left with dirty shower certain and wall tiles had fungus and the bathroom smelt bad most of the time. Bed was comfy but squeaked .
Переглянуто 23 березня 2016


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: