Хороший 7,2
базуючись на 539 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 539 відгуків
  • Чистота 7,8
  • Зручності 6,5
  • Розташування 7,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,4
  • Послуги 7,2
  • Ціна-якість 7,5
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за
Перевірені відгуки

Umar з Великобританія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
poor
Air Conditioning NOT working and I reported staff but staff does not understand english
Переглянуто 26 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Santoso з Індонезія
Сім"я з малими дітьми
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Less satisfaction
Lots of mosquitos in room
Переглянуто 18 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jocke з Швеція
Сім"я з малими дітьми
Номер підвищеної комфортності з видом на басейн
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Close to AirPort
OK hotell close to AirPort. Pool clean. We had problems with people checking in at night and werent quit.
Переглянуто 13 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

stephen з Австралія
Поїздка вдвох
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Handy for Airport
Stayed only the 1 night whilst transferring to Khao Lak. Hotel was clean and a nice pool. Nice walk to the restaurants down on Nai Yang beach. Staff helpful and check in and check out smooth and easy. Breakfast not the best I have had but ok.
Переглянуто 11 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Tarida з Таїланд
Сім"я з малими дітьми
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
good hotel
good stay
Переглянуто 08 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

eman з Індонезія
Сім"я зі старшими дітьми
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Near from airport
Location near from airport. Clean and new building. No facility transportation to airport. I reserved 2 rooms, and hotel charged us 2 room for transportation.
Переглянуто 06 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Robert з Швеція
Сім"я з малими дітьми
Номер підвищеної комфортності з видом на басейн
Зупинявся на 11 ночей в Березень 2016 р.
Big breakfast
Dig not fancy The pools but the location and The breakfast.
Переглянуто 05 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Myron з США
Сім"я зі старшими дітьми
Стандартний
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Excellent location, helpful and flexible staff
We needed a place to spend a day while we waited out our no fly time after a scuba trip. They were very flexible with a late check out charging just 100 baht for each hour past 12:00. Gave us a good day for snorkeling at nearby beach (not the Naiyang beach). We rented a motorscooter for just 350 for the day, and then used the airport shuttle for just 100/pax. Just 10 minutes from airport. Very efficient staff, spoke English well. Only slight disappointment was the included breakfast. Several options, but food quality was a bit off, maybe 7/10.
Переглянуто 01 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mark з Великобританія
Поїздка вдвох
Номер підвищеної комфортності з видом на басейн
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Close to the airport
Stayed at this hotel for one night before am flight out of Phuket. It is clean, cheap and close to the airport. Perfect for our needs
Переглянуто 06 березня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sophie з Великобританія
Поїздка вдвох
Номер підвищеної комфортності з видом на басейн
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
Airport Hotel
Great location next to the airport Has a restaurant on site too The rooms are okay, basic.
Переглянуто 25 лютого 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: