Фантастичний 8,1
базуючись на 5433 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 5433 відгуків
  • Чистота 8,3
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,0
  • Робота персоналу: 8,2
  • Ціна-якість 8,2
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за

Ketudut з Таїланд
Бізнес-мандрівник
Делюкс з видом на басейн
Зупинявся на 4 ночей в Жовтень 2013 р.
Good to spend time away on the beautiful beach
1. Large room 2. Good breakfast 3. Nice pool
the room was reasonable price compare to others hotel in the same area. the breakfast was good.
Переглянуто 21 листопада 2013

lisa з Австралія
Сім'я з маленькими дітьми
Номер Гранд Делюкс (з видом на басейн)
Зупинявся на 10 ночей в Січень 2013 р.
comfortable stay,friendly staff, good breakfast
breakfast, pool staff
comfortable stay, we travelled with 2 children under 2. Cot free and the other slept on the sun lounge. Friendly attentive staff.
Переглянуто 20 листопада 2013

TECK з Сінгапур
Пара
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2013 р.
Great stay
Pool, Gym and near all the activities
Переглянуто 19 листопада 2013

JUN з Китай
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 4 ночей в Листопад 2013 р.
clean and comfortable room
Enjoyable stay with the clean and fairly big room, good breakfast buffet. Patong beach is a short walking distance away, good restaurants nearby and also shopping.
Переглянуто 18 листопада 2013

Christine з Австралія
Пара
Делюкс з видом на басейн
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2013 р.
Great location and not too noisy.
Location, room size, staff.
Переглянуто 17 листопада 2013

MASHITA з Сінгапур
Сім'я з дорослими дітьми
Сімейна вілла (дві спальні)
Зупинявся на 5 ночей в Листопад 2013 р.
Great stay. Nice small pool.
Large rooms.
Very nice stay. Close to shopping n food. Staff not reliable n friendly. But Manager very nice n kind.
Переглянуто 14 листопада 2013

Andrianus з Індонезія
Пара
Делюкс з доступом до басейну
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2013 р.
nice hotel
food,locations and services
nice hotel,, I like this hotel,,its close to the beach,,nice food,,services is good,, I want to come back to this hotel next year maybe..
Переглянуто 14 листопада 2013

MICHELE з Малайзія
Група
Номер Гранд Делюкс (з видом на басейн)
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2013 р.
Wonderful experience with friends
nice pool, large rooms and strategic location
Переглянуто 13 листопада 2013

juan з Австралія
Пара
Делюкс з доступом до басейну
Зупинявся на 7 ночей в Листопад 2013 р.
Palmyra you done it again!
Room, breakfast, staff
This was our second time to palmyra in 2 years and can say nothing has change, same super friendly staff clean rooms and big buffet breakfast! We really enjoy our stay at this hotel, staff are the best welcoming and friendly everytime, pool is beautiful. The room we stayed was the pool access one fully recomended!
Переглянуто 11 листопада 2013

Jeffrey з Малайзія
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс з видом на басейн
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2013 р.
Lovely resort with nice room and breakfast.
Good breakfast with variety, Nice swimming pool, Comfortable room
We travel with a 20 months young toddle. Upon arrival, the staff offer welcome cocktail and my lil girl loves it. They are kind enough to offer extra glass for my baby. After check into our room, we found that the safe is not working and the air-corn start leaking after a while. The hotel maintenance came to service within 10min after call. It took a while for them to fix the safe but all is fine since we are resting after long traveling. Love the breakfast quality with good variation, dining right beside the pool. My girl can't wait to even finish her omelet. Everything is within walking distance - beach, seafood dining, convenient shop, shopping & message. We just pop our baby girl in a sling and walk around, and walk back to hotel when our girl need her nap.
Переглянуто 11 листопада 2013


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: