Дуже хороший 7,8
базуючись на 3224 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 3224 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 6,7
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Послуги 7,7
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 6,9
Сортувати за

Lew з Малайзія
Пара
Стандартний номер (двоспальне або 2 односпальних ліжка)
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2013 р.
this hotel offrer large room size
strategic location, large room size, cleanroom
overall experience are great due to the convenient lacation and near to beach, about 5 mins walk reach beachside.
Переглянуто 01 січня 2014

lim з Малайзія
Пара
Стандартний номер (двоспальне або 2 односпальних ліжка)
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2013 р.
good
good services,food nice,room design good..
Переглянуто 29 грудня 2013

Mariya з Російська Федерація
Пара
Стандартний номер (двоспальне або 2 односпальних ліжка)
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2013 р.
Great
Good location,beach,nightlife
Переглянуто 26 грудня 2013

Alex з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс з ліжком розміру "king"
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2013 р.
Good value for money, Located close to entertainme
Close to beach, shops and night life,
Good value for money, good staff, close to beach/entertainment.
Переглянуто 26 грудня 2013

Alex з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс з ліжком розміру "king"
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2013 р.
Good value for money, Located close to entertainme
Close to beach, shops and night life,
Nice hotel with good staff. Only stayed for five days and thought it was good value given its location close to beach and nightlife/shopping.
Переглянуто 26 грудня 2013

Nadia з Індонезія
Група
Стандартний номер категорії лофт
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2013 р.
Comfortable
Clean, Good Locations, Value for Money
It was good. I went there in a group of 4 people and we had an all day schedule so we did not actually spent much time at the hotel. The hotel however, is located near the beach (around 5 - 10 minutes on foot) and its near the shopping areas (around 15 - 20 min on foot).
Переглянуто 23 грудня 2013

Nadine з Сінгапур
Пара
Стандартний номер (двоспальне або 2 односпальних ліжка)
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2013 р.
Short and simple
Clean toilet, WONDERFUL location, quiet
Переглянуто 18 грудня 2013

johann з Філіппіни
Сім'я з маленькими дітьми
Стандартний номер (двоспальне або 2 односпальних ліжка)
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2013 р.
perfect location, good price, friendly staff
good location, good food, friendly staff
very close to the beach.. very friendly staff.. good food.. good price.. bit noisy though coming from the resto-bar in front, but i think thats normal for a hotel located at the heart of the city. highly recommended!
Переглянуто 17 грудня 2013

Tejindar з Канада
Пара
Стандартний номер (двоспальне або 2 односпальних ліжка)
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2013 р.
Pleasantly surprised!
The location, location and location
At first when we arrived I was like this is not the hotel I had booked. But entered the hotel I was pleasantly surprised. Clean, friendly staff and location to the beach was great! I would definately staff here again.
Переглянуто 12 грудня 2013

teoh з Малайзія
Сім'я з маленькими дітьми
Стандартний номер (двоспальне або 2 односпальних ліжка)
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2013 р.
ok
baeches,shopping
Hotel Clean,near to shopping mall, patong baech,nightlife,sport,activites,sightseeing,restaurants sea food, all ok.
Переглянуто 06 грудня 2013


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: