Дуже хороший 7,8
базуючись на 2333 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 2333 відгуків
  • Чистота 8,1
  • Зручності 7,3
  • Розташування 7,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,9
  • Робота персоналу: 7,9
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за

Ron з Філіппіни
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на океан
Зупинявся на 5 ночей в Вересень 2016 р.
Beautiful place ,but few problems
The place is situated between two nice beach towns with plenty of shopping beautiful beaches, and wonderful Thai resto's. Problem is the only way to get there is by "pirate taxi" or the hotels shuttle. you can to at either 10 AM or noon but no return rides after 4 pm. That way you are sort of forced to eat dinner at their pricey hotel place. It was all good and I loved our deluxe ocean view room. The check out killed it for me. While there.I noticed that the hotels shampoo holder was leaking. Housekeeping never replaced it. WE never used it because we brought our own favorite shampoo. Upon check out they tied to get me to pay 600 baht ( $18 US) for the crappy thing. I got pissed and they knocked it down half. I told them that we didn't use the thing and I am damn sure we did not break it.. I paid the $9 and told them that they just lost a customer and reference.
Переглянуто 07 вересня 2016
2 мандрівників вважають цей відгук корисним. А Ви?

Fida з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс з виглядом на океан
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Excellent place
Excellent place
Переглянуто 06 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Shehan з Шрі-Ланка
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на океан
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Great Location
Good experience. They some of the best pizzas in their pizza restaurant. But they can improve on the cleanliness, as bath tub was not clean enough.
Переглянуто 21 серпня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

Geraldyn з Малайзія
Поїздка вдвох
Поліпшений номер з видом на сад та з двоспальним ліжком або з 2 односпальними ліжками
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Very bad hotel
Bad service
Переглянуто 20 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Todd з Австралія
Поїздка вдвох
Номер Гранд Делюкс з видом на океан
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
Location
Can be noisy if under restaurant. Great views from rooms. Wifi can be very patchy
Переглянуто 20 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Muhammad з Сінгапур
Група
Делюкс з виглядом на океан
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Good location
Easy access
Переглянуто 17 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Vinodh з Індія
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на океан
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
It's a true paradise
Excellent location. Deluxe ocean view is the room to be booked. Book breakfast along with room. Staffs are really helpful. Bike rental service is awesome but 100 Bhat extra comparing outside. Nothing to complain. Location of hotel is great plus.
Переглянуто 08 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wan-asa з Таїланд
Ділова поїздка
Півлюкс з виглядом на сад
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Nice view and staff
Staff always willing to help and nice adviser. Good view from the room and restaurant.
Переглянуто 03 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Rob з Великобританія
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на океан
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Great Lat Minute Decision
Fancied a night away in Karon and this hotel was offering excellent last minute rates with reasonable upgrade cost to a deluxe room with sea view. The deluxe room was a good size with a lovely view. Located on a hillside in between Karon & Patong the grounds are well kept with plenty of wildlife, a small beach (when the tide is out) and a lovely sea view from our room. We hope to return here again in the near future. Highly recommended!
Переглянуто 01 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lee з Гонконг
Сім"я з малими дітьми
Делюкс з виглядом на океан
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Nice cheap with sea view
But no wifi ><
Переглянуто 31 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: