Хороший 7,3
базуючись на 466 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 466 відгуків
  • Чистота 7,6
  • Зручності 7,5
  • Розташування 6,8
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,4
  • Робота персоналу: 7,4
  • Ціна-якість 7,5
  • Страви/Організація харчування: 7,3
Сортувати за

Marek з Польща
Група
Покращена вілла з видом на море
Зупинявся на 6 ночей в Листопад 2015 р.
Dobre położenie
Bogate śniadania , położenie między Patongiem a Karon beach, bezpłatny dowóz/odwóz na Karon beach.
Resort ładny i zadbany. Plusy: szeroka oferta śniadaniowa(bufet), ładne otoczenie budynków głównych, widok z restauracji na morze, 2 baseny, wygodne pokoje, bezpłatny dowóz gości do pokojów melexami. Minusy:konieczność dojścia pod górę przez ruchliwą ulicę do ośrodka nr. 2 , bardzo nieeleganckie zachowanie się obsługi w przypadku powstania szkód ( 85€ za zabrudzone prześcieradło !), restauracja bardzo droga przy średnim poziomie jakości potraw.
Переглянуто 03 грудня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Edward з США
Пара
Покращена вілла з видом на море
Зупинявся на 6 ночей в Вересень 2016 р.
Location to far from Karon and Patong. Restaurants on location over priced.
Be careful what you eat from the room. We were tricked and has to pay 400 Thai Baht for soup we ate during our stay. Use the Internet to book excursions around Phuket. The hotel charges double the price.
Переглянуто 12 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maria з Російська Федерація
Пара
Покращена вілла з видом на море
Зупинявся на 5 ночей в Вересень 2016 р.
Normal
The hotel is nice, clean and beautiful. Located is no good, rooms are across the road, to the Karon beach is about 5 minutes on the bike and about 10 minutes to the Patong beach.
Переглянуто 11 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

PITCHAPORN з Таїланд
Сім'я з дорослими дітьми
Покращена вілла з видом на море
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Good view
Good view and nice atmosphere
Переглянуто 05 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Riad з Єгипет
Сім'я з дорослими дітьми
Покращена вілла з видом на море
Зупинявся на 7 ночей в Серпень 2016 р.
Disappointment
Lak of cleaning , Lak of maintainable for some facilities and miss behaviour of some staff at front desk.Need corrections and improvement.
Переглянуто 14 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Riad з Єгипет
Сім'я з дорослими дітьми
Покращена вілла з видом на море
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Disappointment
Lak of cleanliness ,lak of maintenance for existing facilities , misbehavement of some of front desk staff
Переглянуто 13 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Muhammad з Сінгапур
Пара
Покращена вілла з видом на море
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Secret cliff
Love the location. Everytime i come to phuket would come here. This time i brought my wife along. Nature escape. Away from busy city life and noisy environment. 10 mins bike ride to patong. 18mins ride to shooting range. 30 mins ride to big buddha. Can rent motorbike from reception counter at 300bht. Petrol bottles can be bought along on the way to patong at 30bht/bottle. 4 bottles full tank. Simple breakfast though but the senary view is awesome. Bird's eye view i must say. Top of a cliff what do u expect. The staffs were helpful and friendly. Rooms are simple and clean. Towels changed daily. Room cleaned daily. Seaview room balcony can really see the sea. Depends on the room some are blocked by trees.. Swimming pool on average. Worth the stay.. Sincere write up from me to you. Enjoy your stay. Like how i did.
Переглянуто 31 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Pongpat з Таїланд
Пара
Покращена вілла з видом на море
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Good
Good
Переглянуто 04 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Siriwut з Таїланд
Сім'я з дорослими дітьми
Вілла Делюкс з видом на море
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
Nice hotel with ocean view
Hotel located on the cliff and has fabulous ocean view
Переглянуто 07 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lucy з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Покращена вілла з видом на море
Зупинявся на 5 ночей в Квітень 2016 р.
Great value last minute deal
No gym upgrade after being put in a hotel in Patong for 1st night pricey restaurant steep hills no problem with a moped Loved my stay
Переглянуто 02 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: