Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 98 відгуків
  • Чистота 7,9
  • Зручності 10,0
  • Розташування 7,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,9
  • Робота персоналу: 7,6
  • Ціна-якість 8,0
  • Страви/Організація харчування: 6,1
Сортувати за

Joshua з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Гуртожиток
Зупинявся на 5 ночей в Березень 2014 р.
Good Dorm Room for backpackers.
location, cleanliness, quiet
It was a fantastic stay in the hotel. I love the location, the quietness of the area and the cleanliness of the room. Room staff is friendly.
Переглянуто 18 березня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Justin з Канада
Індивідуальний мандрівник
Двомісний з окремими ліжками Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Січень 2014 р.
Pleasant, very generous staff, quiet.
Price, staff, location
Very good. Mostly because of how generous the staff were. On more then one occasion they cooked for us free of charge. Very nice people!
Переглянуто 27 січня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ellie з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер без вікна
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2013 р.
No wifi in rooms, value for money
Down quiet street, not far from beach
Переглянуто 19 грудня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

JOHN з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Гуртожиток
Зупинявся на 5 ночей в Жовтень 2013 р.
I promised to come back, so I did! :-)
Friendly staff, clean, affordable
It's my second time staying in this place. I can say that this will be my home now in Patong, Thailand. 'Till next time!!! :-)
Переглянуто 10 жовтня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

JOHN з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Гуртожиток
Зупинявся на 6 ночей в Серпень 2013 р.
A highly recommended place. I'll come back!
Quiet, clean and friendly staff
I can highly recommend the place to my friends. I would surely stay in Square1 on my next visit! All the staff did a great job! Kudos!
Переглянуто 07 вересня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Juergen з Німеччина
Сім"я зі старшими дітьми
Двомісний номер Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2013 р.
Short trip, but worth the time
Affordable, good location
No Problems. Can recommend to People who are travelling on a small Budget.
Переглянуто 22 серпня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Felix з Індонезія
Поїздка вдвох
Стандартний двомісний номер без вікна
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2013 р.
Clean Room
clean room, nice stay, value for money
clean room with great service, small pool but ok, value for money
Переглянуто 22 липня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ismail з Індонезія
Поїздка вдвох
Стандартний тримісний
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2013 р.
good hotel
good staff, comfort room, best view
Переглянуто 11 червня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ryan з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Гуртожиток
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2012 р.
Comfortable and quiet
Pool, location
There was a mix up with our Agoda booking so they upgraded us straight away, so we were very happy. The hotel is hidden away nicely from the busy area but close enough to walk anywhere. It was very clean and we felt comfortable here.
Переглянуто 19 травня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Thao з В'єтнам
Індивідуальний мандрівник
Гуртожиток
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2013 р.
I felt Phuket was so expensice
Clean room, near the beach, fast internet
Easy to check in and out, the hotel is nice. I cold hide a motobike at the hotel and drove around easily
Переглянуто 12 травня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: