Фантастичний 8,3
базуючись на 4053 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 4053 відгуків
  • Чистота 8,5
  • Зручності 8,0
  • Розташування 8,3
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Послуги 8,4
  • Ціна-якість 8,6
  • Страви/Організація харчування: 7,4
Сортувати за
Перевірені відгуки

Annabelle з Сінгапур
Пара
Номер Гранд з доступом до басейну
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2014 р.
Sugar Palm
Nice location near Kata Beach, huge bathrooms, easy navigation to rest of Phuket
Very pleasurable, would stay again
Переглянуто 19 грудня 2014

SARAN з Таїланд
Сім'я з маленькими дітьми
Номер Гранд з доступом до басейну
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
Nice and prefect fit trip
Comfy + Nice location + worth value
Awesome.. For everyone
Переглянуто 16 грудня 2014

Wenjing з Гонконг
Пара
Номер Гранд з доступом до басейну
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
nice stay here
location, nice staff and nice pool
the room on 9th floor is great, the view and pool excess is also wonderful. It's just shame the pool on 9th floor is too cold for me to swim in. We changed to 3rd floor but the room is smaller and less comfy than the 9th's one. The staff is very nice and helpful. Location is good too.
Переглянуто 15 грудня 2014

Sen з Сінгапур
Пара
Номер Гранд Делюкс з джакузі
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2014 р.
Always a pleasant stay
Clean, Renovated and improved staff
This is my 5th time staying at Sugar Palm. I go to Phuket twice a year and have tried other hotels on promotion, but I have go back to Sugar palm at least once a year. rooms are clean, spacious and practical, with a very spacious balcony. Customer service have improved a lot in this last stay. Rooms are renovated which is a pleasant surprise this time round.
Переглянуто 03 грудня 2014

Prakarn з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Номер Гранд Делюкс з джакузі
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2014 р.
Good all round
Good location if you have a car
The view from my room is awesome. The hotel is up on a hill, so it has a few parking space. The room is comfortable and it had an out door bath tub on the balcony where you can enjoy the view and scenary. Good bedding and Air Conditioning in the room is working fine against the hot wave of summer heat in Thailand. Overall. I am pleased with this hotel.
Переглянуто 28 листопада 2014

hweeming з Малайзія
Пара
Гранд Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
Value for money
Strategic location to Kata Beach and bus terminal, Beautiful swimming pool and comfort room
Переглянуто 26 листопада 2014

shuang з Китай
Пара
Гранд Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
nice
location
very nice people and good location
Переглянуто 25 листопада 2014

Wasinee з Таїланд
Пара
Номер Гранд Делюкс з джакузі
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
clean
clean, comfort, nice view
Переглянуто 25 листопада 2014

Sataporn з Таїланд
Сім'я з маленькими дітьми
Номер Гранд Делюкс з джакузі
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2014 р.
good location. near beach only 5 min walk
Location, clean, nice staff
Переглянуто 25 листопада 2014

Yee з Малайзія
Пара
Гранд Делюкс
Зупинявся на 17 ночей в Вересень 2014 р.
Affordable but not great
Location, location, location
It was nothing great, compared with experience we have had in other beach destinations.
Переглянуто 19 листопада 2014


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: