Фантастичний 8,6
базуючись на 405 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 405 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Зручності 9,4
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Послуги 8,8
  • Ціна-якість 8,2
  • Страви/Організація харчування: 8,2
Сортувати за

Igor з Російська Федерація
Пара
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2009 р.
Мегаотель
Все самое лучшее в одном месте.
Есть один такой недостаток - очень уж не хочется уезжать из отеля...
Все замечательно и лучше не бывает!
Переглянуто 27 жовтня 2009

Arkady з Російська Федерація
Пара
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2009 р.
Отличное место
Пляж!!!! воздух, тишина, чистота
в туалете нет шланга с душем, как везде в Тайланде. пляж не убирается от мусора
Идеальное место для остановки на Пхукете. Отдельный пляж, лучше которого не найти. в номере приятно находиться, отличный интернет. неплохой завтрак. вокруг приятная растительность. на пляже куча разного бесплатного сервиса. мы были в сезон дождей и застали в один из дней хорошую погоду. жаль, что в отличие от соседнего отеля, наш пляж не был очищен от мусора из моря. хотелось бы еще сюда приехать.
Переглянуто 30 травня 2009

norhidayu з Сінгапур
Пара
Люкс-студіо з видом на пляж
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Relaxing
The hotel has a private beach...very quiet...menu was a bit pricey...staff was very attentive and friendly.....they have free afternoon tea everyday.....not much variety for breakfast....overall the room and the view was spectacular...worth coming back..
Переглянуто 19 вересня 2016

Bogdan з Румунія
Пара
Hillside Cottage
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
Delightful vacation, excellent hotel
Me and my girlfriend just had a wonderful experience staying there. They have a private beach, a lovely pool and amazing cottages - very cozy and comfy. And their breakfast was rich and tasty. I would return there happily and I could recommend this to anyone anytime.
Переглянуто 28 серпня 2016

Paul з Австралія
Пара
Люкс-студіо з видом на пляж
Зупинявся на 5 ночей в Серпень 2016 р.
Gorgeous resort
We loved the Surin. If you can afford it, the beachfront cabins are wonderful.
Переглянуто 20 серпня 2016

Taehyung з Південна Корея
Пара
Суперлюкс з видом на пляж
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2016 р.
Perfect hideaway with beach
The surin has beautiful private beach. A few steps can access the beach from beach suite.
Переглянуто 19 серпня 2016

Tehmine з Канада
Сім'я з дорослими дітьми
Hillside Cottage
Зупинявся на 4 ночей в Липень 2016 р.
Wonderful staff
We had an excellent stay at The Surin. The service was fantastic, especially at the front office. Very efficient ladies! Breakfast was delicious and beach was pristine. Only down side is the number of steps. We definately got our exercise to say the least.
Переглянуто 18 серпня 2016

Maridel з Філіппіни
Пара
Hillside Cottage
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Pleasant stay
They double upgraded our room as we are honeymooners! Thanks we loved our stay :)
Переглянуто 06 серпня 2016

Elmahdi з Малайзія
Сім'я з маленькими дітьми
Котедж Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Great Experience
Best time we had in Phuket was in The Surin Despite the bad weather .. it is an experience to be repeated very soon ..
Переглянуто 31 липня 2016

francesco з Сінгапур
Пара
Hillside Cottage
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Great long weekend at The surin
Highly recommended
Переглянуто 26 липня 2016


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: